Transplant Run: escassa en distància i premis

I una cursa més! Encetem una setmana molt especial per a molts masques (i corredors!) i que millor que fer-ho corrent per una bona causa? Aquesta és la mentalitat de la Transplant Run, on TOTA la inscripció va destinada al col·lectiu de transplantats. Es tracta d’una cursa popular,  amb un ventall de participants, on córrer, “trotar” o simplement caminar son opcions igualment vàlides. La qüestió és fer exercici saludable!

Fins a set masques n’han pres part aquest cap de setmana: Enric Joan, Navete, Fandes, Serra, David, Aaron i Alex. I a això cal sumar-li els animadors! Heu ajudat una barbaritat, gràcies! I a més heu deixat unes quantes imatges per recordar aquesta matinal. Diumenge vinent ens tocarà (a alguns, d’altres seran els protagonistes) ocupar aquest paper, quines ganes! Però bé, això ja son figues d’un altre paner.

Pel que fa a la cursa, ens hem trobat un circuit que ha variat lleugerament respecta la primera edició. Amb una mica de tot, zones molt obertes, d’altres “ratoneres” i un catàleg de revolts, pujades i baixades. Molt distret, però difícil a estones de trobar el ritme adequat. Per altra banda, s’anunciaven com una cursa de 5k, però és evident que (un any més) no complia aquesta medició, amb “un km” final que hem fet en menys de 3min??? Una llàstima, no tant perquè no arribés a la distància, sino perquè no es complia el que es publicitava. Amb l’esperit d’aquesta cursa (similar a l’arxiconeguda cursa del Corte Inglés) és igual si fa 4,75; 5,85 o 3,1416… Però no pots enganyar a qui en pren part.

Aquesta popularitat ha fet que malgrat l’intent de fer “semicalaixos” ningú ni res els indiqués. Així que la primera aventura era avançar cap al capdavant de la línia de sortida… A partir d’allà sortida! Ja he dit que en molts trams era difícil seguir el ritme, potser per això el Serra ha dit, m’enganxo al gran masca i que em porti… Els dos amics del Gregal feien via, mentre la resta de masques sortíem una mica més endarrera. A disfrutar si es pot en una cursa tan explosiva!

Del dia d’ahir m’agradaria destacar un seguit de punts! Per una banda el debut, ara ja si, com a masca del David, un plaer ser-hi en aquest dia amb tu! Ara sols falta vestir de lila, poder entrenar una mica més i a volar! La consistència que està mostrant l’Aaron, aquest noi va a més, bravo! No li tregueu l’ull… La tornada de l’Alex a les distàncies curtes, que es nota en un gran sprint, pimpam, sobrat! La semi-mort del Serra, que es salta l’estrategia prèvia, sols complint el de sortir a totes, i que aconsegueix aguantar mantenint l’honor, en prepararem una de més grossa per la propera i ho farem! El Navete… Què dir del Navete? Un masca que està a uns dies de còrrer la marató, amb un objectiu ambiciós, i sols es nota en que és qui més sap regular, perquè es casca una cursa de llibre. Com diu el presi, ni un està fi, ni un… Perquè l’Enric Joan ens demostra (altre cop) que és un primer espasa. Quina facilitat corrent, sense paraules!

I és que acaba 11é classificat i 2n de la seva categoria, bravo! I fent un fandes…(comproveu-ho al final del vídeo: http://www.btv.cat/btvnoticies/2014/03/09/3-500-corredors-participen-en-la-segona-edicio-del-transplant-run/) És l’únic en que he pogut apropar’m-hi, perquè en cursa he vist com se m’escapava a partir del 3 per no tornar. Però compte que el Serra també fa 3r de la seva! Llàstima que sols donessin copa al primer de categoria, volíem un podi històric! I amb 4 masques entre els 30 primers fem el 5é equip en el total, un gran diumenge companys!

Una cursa molt entranyable i diferent, i que treient els defectes ja comentats, ha tingut una organització prou bona. Ara a canviar de terç… Aquest cap de setmana tenim la Marató, a la corba masca i molts més punts ens trobaràs!

You may also like...

Deixa un comentari