Patumaires a córrer

 trail berga resort 30km

Ahir diumenge a les 8 del matí a Berga començava la II edició Trail Berga Resort, amb dos recorreguts de 15 i 30 km, organitzada per l’Associació de Muntanyencs Berguedans. Després de llevar-me tard i arribar just a temps, sense hidratar-me, iniciem la cursa de 30 km que ens portarà per corriols, pistes forestals i trialeres de vertigen. Després de 3h i 23′ acabo amb les cames trinxades però amb molt bones sensacions. Cursa molt engrescadora. Tot i que en algun punt del recorregut faltaven senyals (aquesta maleïda crisi i les retallades no perdonen).

Aprofito ara, ja que aquest proper cap de setmana estaré a la muntanya, per donar ànims a tots aquells inconscients, irresponsables.. és a dir Masques que corren la Marató de Barcelona. Sort!

You may also like...

1 Response

  1. Fandes ha dit:

    Ets un crack Jordi, que bo llegir cròniques com aquesta!

Deixa un comentari