MITJA MARATÓ DEL PRAT

prat

Ahir diumenge 2 de Març uns quants masques van anar al Prat a còrrer la seva Mitja Marató o els 5 qms. del Prat. (maco molt maco el Prat).

Cursa molt ben organitzada, cap problema a la recollida de dorsals, guardabosses perfecte, dutxes, una bona bossa a l’arribada -amb bocata inclós- i un bon circuit per fer marca… això demostra que es poden fer molt bè les coses sense “robar” als corredors/es; una unica errada (de la que la organització ja ha demanat disculpes) va faltar aigua i entrepans als últims participants, errada de càlcul? esperem que no es repeteixi…

CURSA DE 5 QMS.
AARON (17.08). Recuperant sensacions poc a poc es marca un senyor carreron vigilant l’esquena que l’Enric Joan li tenia posada la diana… i després 2 horetes de BIKE! que gran! VAMOS!
ENRIC JOAN (17.23). Pequeño gran hombre! MMP i com sempre sorprenent a tothom amb una gran cursa, que no es despisti ningú que va posant dianes i ja sabeu que on posa la mirada posa la bala…
ELOI (21.41). OJO ojito que a l’ombra del germà gran va venint l’Eloi sense fer massa soroll però demostrant que els Tejedor estan fets d’una pasta especial… BRAVO ELOI, vas deixar a tothom amb la boca ben oberta.

MITJA MARATÓ.
FERRAN (1.20.47). Agafant sensacions per la inminent Marató de Barcelona, es marca una mitja marató controlant ritmes i sense mirar el rellotge en la recta final… Olorem una gran marató d’aquí a dues setmanes.
CALVO I TONINO (1.26.32). Es presenten a la linea de sortida sense un objectiu clar i a falta de 2 minuts per la sortida el Tonio decideix que vol millorar la seva MMP en mitja marató i de pas “petar-li” la marca al Bernal, el Calvo agafa el guant i l’acompanya en la seva aventura! Posa els collons a la taula i fita aconseguida! FELICITATS TONINO!
SARABARCA I BERNAL. (1.45.01) Segons paraules de la Sara ahir va fer dues mitjes maratons (la primera i la última). Va sobrada fins el 14 i allà comença a descobrir el que és una mitja marató… El Bernal la salva d’una mort segura, tot i així -encara que ella no ho reconegui- es marca un senyor carreron i en la seva primera mitja para el crono en una fantàstica marca. Menció a part el Bernal, que sembla que veu la llum de les seves molèsties al tibial…ens alegrem tant!!!

DUES SETMANES SENYORS/ES, DUES SETMANES…

You may also like...

1 Response

 1. Fandes ha dit:

  Bravo bravo! Si que ha estat un dia històric si… Felicitats a tots!

  Veient el que díeu sembla que destaquen un pòker de noms i això que tots heu donat “el callo”!
  · Eloi! Es va confirmant el que alguns ja comentàvem. Compte amb aquest noi… Ja tinc ganes de tornar-lo a veure en acció!
  · Tonino! Olé tu! O em poso les piles o aviat em passes… Ja ho veig als entrenaments però crec que encara ho disfrutarem més el 16M. Bravo!
  · Sarabarca! La Sara mai estarà 100% contenta… Perquè sempre es pot fer millor! Però debutant en mitja marató està molt i molt bé, segur que la propera (borro això de l’última) anirà encara molt millor!
  · Bernal! Perquè si, ja ho diu la crònica, però potser aquesta és la millor notícia. I que ens estiguis apretant aviat!

  I els altres: Aaron, Enric Joan, Ferran i Calvo… en la vostra línia. Que esteu molt forts carai!

Deixa un comentari