Mitja de Banyoles, el Pla de l´Estany????

lluc

Benvolguts companys/es Masques!!!!

Avui es realitzava la XX edició de la Mitja marató del Pla de l´Estany , a Banyoles. Un ja fa uns quants anys que arrossega les cames per aquest móns de déu i més que anar a les florides vil·les del Prat o de Gavà , on la natura floreix lliure i salvatge arreu, ja fa dies que vaig decidir agafar el cotxe , cosa que em fa molta mandra i anar a còrrer  en un dels pobles amb un índex d´estalades per balcó més alt de catalunya; fins hi tot he vist una magrebí que en comptes de burca, o el que sigui , portava un mocador amb les quatre barres i l´estrella. M´he parat i l´he abraçat, emocionat, la integració i totes aquestes punyetes!!!!La veritat és que cantava més que jo ( cosa que a l´alçada de la carrera en que estava ja és dir , km  15) M´ha fotut quatre crits i ha sortit el seu marit com un esperitat; sort que un està en forma i les cames encara m´agunataven.

Em sembla que me´n vaig per les branques. Bé no hi ha res millor que pujar a Banyoles , despertar la família, el gos , les nenes, agafar el cotxe , passar-se una horeta llarga escoltant Katty Perry i Lady Gaga, aarribar a banyoles 15 minuts abans de començar la carrera i apa , que no ha estat res , una mitja a dos setmanes de la marató.

La veritat és , però que ha valgut molt la pena, feia temps que no disfrutava tant amb una carrera. Això de Pla de l´Estany és una mentida , quines rampes !!!!!La mare que els ha parit, s´ha quedat descansats!!!! Només sortir li he preguntat a un que feia cara de banyolí ( la samarreta) sobre el perfil: res una rampa al km 17 i ja està , la resta volar. Els primers 10 si volar, amb un paisatge molt maco , al voltant de l´estany, per dins al poble amb mola animació ; quina diferència amb la mitja de barcelona!!!! Però a l´11 una rampa que riu-te´n del leprosos, més curta això si. I apa , rampa aquí rampa allà , maquillate maquillate ( gran cançó de Mecano)l; llàstima que no portava el pintallavis que si lo la benvolguda musulmana …….deixem-ho.

Sincerament, una mitja molt maca, com les d´abans on el que vas és a disfrutar corrents, on no hi ha grans marques comercials ( m´han donat una samarreta normal , un pel cutre, una súper botifarra, xuxes….) no massificada, no importa la marca, amb un recorregut fantàstic, exigent, dur ( i no és conya), molt suport de la vil·la, molt. El contrari de carreres que es realitzen a la nostra ciutat on tot és marqueting buit i molt car. El nivell era bastant alt, com les carreres d´abans, poca gent, entrenada, que sap el què és còrrer , amb cronòmetre o sense.

Al final km 10 portava 38 minutes clavats, uns quants kms a 4,45 ( el Pla de l´Estany!!!!) han fet que arribés amb 1h 24m 30s. La posició 40 i més content que un xínxol!!!!

Ah i al final donaven dos tipus de beguda energètica. Jo segueixo amb la meva dieta especial d´oligoelements concentrats a base de beguda lupulitzada!

 

Apa, salut i kms

You may also like...

3 Responses

  1. orozco ha dit:

    Lluc impertèrrit amb la cervesa a la mà i “carregant a l’esquerra”. Felcitats!

  2. Fandes ha dit:

    El que deia, ¡mestre!, felicitats!

  3. aleix ha dit:

    jo vaig gaudir d’aquesta mitja plana l’any passat. Enhorabona!!!! a pels 42km

Deixa un comentari