CRÒNICA VIES VERDES.

COMENCEM AMB CALAIX.

foto 2 (2)

Aquest diumenge he corregut els 10K de les Vies Verdes de Girona, de Castell d’Aro a Sant Feliu de Guíxols. I sens dubte, he tornat de amb un somriure més gran que amb el que amb el que vaig arribar… La prova s’inscrivia en la segona edició de la Marató de les Vies Verdes, una iniciativa que nasqué l’any passat, en aquest mateix indret i que ha crescut en participants i proves: 10k, Mitja Marató, 30k i la prova reina. Un repte majúscul, encabir 4 curses diferents, alhora, que anaven des de Girona fins a Sant Feliu de Guíxols. Des del meu punt de vista, “chapeau” pels companys de DiverSport!
És la meva primera cursa després de la tornada als entrenaments, d’aquí la decisió de fer la curta. El circuit consisteix en un bucle cap a Santa Cristina d’Aro i després, ja si, 7km de carrilet, una antiga i històrica via de ferrocarril que es recorda amb afecte en aquestes contrades. Què com ha anat la cursa? A falta de conèixer realment el circuit (he trobat a faltar un mapa una mica detallat) calia sortir amb cap, parlant amb un company a la sortida, he vist que podia ser una bona referència en la llunyania. I és que en Pau, que així es deia, també de Barcelona pensava marcar un ritme de 3’30”.
Primer km i efectivament en Pau anava marxant, com de previst, però la sorpresa era que ell anava primer i jo segon! acompanyat d’en Josep Maria, de la Universitat de Girona, qui finalment ocuparia aquesta posició. I és que s’ha escapat abans d’arribar al 3. A partir d’aquí crono per tothom, no aconsegueixo ser caçador però també evito ser presa! Noto que anem ràpid, però m’ho estic passant en gran, 3 avituallaments en un 10k!, indicadors en tots els punts on pot haver-hi dubtes, paisatges increïbles, sense públic però amb ciclistes i voluntaris que t’animen quan passes… Així que sense adonar-nos ja estem pujant i comencem a veure el mar! I fet el cim, cap avall i sense frens! L’arribada és increible, estreta, et sents un autèntic “finisher”, ha de ser brutal ser un heroi dels 42k aquí!
Medalla (per a tothom, detallàs), fotos, avituallament abundant i variat a l’arribada, massatges amb DavidSerraFisioterapia, i fins i tot dutxes i piscina al Club Nàutic. Bravo, amb serveis així, poc queda a dir. No era l’únic masca present a Sant Feliu, allà m’he trobat amb el Maura, gran gran, la samarreta Bussetus ha ajudat a volar! I momentàs veure entrar la resta de corredors de les curses llargues: mitja, 30k i marató. Felicitats als campions que ho sou tots! Ara a aprofitar la motivació del dia d’avui pels reptes que s’apropen, corrent amb el cor sincer amb Familia d’Hetauda (http://www.familiadehetauda.org/), si tot va bé, ens veiem a Tortosa en la pròxima edició de les Vies Verdes!

You may also like...

2 Responses

  1. orozco ha dit:

    Felicitats…Gran Fandes!

  2. aleix ha dit:

    Fent un Fandes amb la medalla al coll!!!! Bravo!!!!

Deixa un comentari