CRONICA DUATLÓ INFANTIL GRANOLLERS

foto 1 (1)

1500 run – 6km bici – 1000 run
Avui s’ha cel.lebrat la 3era edició de la Duatló Infantil de Granollers que tot i patir per la previsió de mal temps s’ha pogut dur a terme a les instal.lacions del Circuit de Montmeló amb èxit d’organització com en les ultimes edicions.
El nostre mini Masca Enric Joan hi ha participat en la categoria més gran permesa, Infantil.
Un cop donat el tret de sortida ja s’ha posat en primeres posicions marcant ritme i aprofitant la part on es sent més còmode i més fort, el tram de cursa a peu. Després de dues voltes a un circuit de 750m deixant al grup enrere, ha entrat primer al box per agafar la bici, d’on ha sortit amb gran avantage seguint la moto d’inici de cursa. Dues voltes de 3km al circuit de Montmeló l’estaven esperant, on a més de trobar-hi llargues rectes també hi ha trobat petites pujades que l’han fet patir una mica, per la bici: la disciplina més fluixa en el seu cas, ha permès que el grup anés restant diferències a la ventatge conseguida inicialment, tot i així ha fet quasi totes dues voltes completament sol. A punt d’entrar a box per iniciar el segon tram de cursa a peu (1km), s’ha vist enxampat per 4 duatletes més que el seguien ben d’aprop, ha entrat 4rt al box per deixar la bicicleta, s’ha tret el casc ràpidament i s’ha posat a córre. En 20 metres ja havia pogut pendre altre cop la primera posició, i mantenint el fort i bon ritme que el caracteritza s’ha proclamat campió de la seva categoria amb una bona ventatge per davant de la resta, podent així creuar la linia d’arribada en solitari.
Molt bon ambient i força participació, cosa que ha fet gaudir d’un matí ben profitós.

You may also like...

1 Response

  1. aleix ha dit:

    Enhorabona petit crack!!!!! GAAASSSS!!!

Deixa un comentari