CRÒNICA CORRE PER L’APEL.LES

tonis apeles

El Toni ens fa arribar la seva crònica de la cursa de l’Hospitalet Corre per l’Apel.les.

És una cursa desconeguda per la gran majoria de runners. Avui, ha sigut un dia amb estranyes sensacions, acostumats a trobar-nos molts Masques, avui només erem dos valents.
Ens vam apuntar, sense gaire informació, només sabíem que la cursa es feia en un barri de L’Hospitalet.
Avui, era un dia ideal per córrer, estava ennovulat i no feia gaire fred, però hi havia una petita pega, la cursa començava a les 10:00h. Cursa quasi familiar, uns 500 participants, ben organitzada amb botifarrada final.
Al final, sempre et trobes algun runner conegut i experimentat en aquesta cursa,i ens ha comentat que era una cursa tècnica, un pèl dura amb desnivells. És una cursa mixta (asfalt i sorra). Sobretot, ens ha remarcat que no és una cursa per fer marca personal.
Personalment, m’he trobat força bé i he tingut bones sensacions i al final he quedat dintre dels vints primers, fent la meva segona marca personal amb un temps de 38:26.
Respecte al altre Toni, ha sigut un assaig per a ell, des de la seva última cursa tenia molèsties al tendó d’aquiles i no ha pogut pràcticament preparar-se la cursa.
Al final, els dos valents, han quedat molt contents, un per mantenir el nivell i l’altra perquè sembla que les molèsties al final s’han esvaïts.

You may also like...

Deixa un comentari