CAP DE SETMANA INTENS, MOLT INTENS.

foto 2 (1)

CAP DE SETMANA MOLT MOGUT ENTRE ELS MASQUES, no hem deixat ni una lliure…

El dissabte uns quants masques (Kaiser, Navete, Missis…) van fer caminant la ruta Sant Andreu-Montserrat, que grans sou! esperem crònica i notícies…

Avui diumenge els masques s’han multiplicat.

CORRE AMB L’APEL.LES. Els Tonis (Sampietro i Gil), han anat a l’Hospitalet a disfurtar d’aquesta cursa cassolana i que ja porta unes quantes edicions, 10 qms. organitzats amb “carinyu” i que es mereix alguna visita més masca, encara que hem estat molt ben representats per aquesta parella (de fet?). SAMPIETRO: 38.26. GIL 40:46

12è CROSS DE CANOVELLES. La Bego (que no se’n perd ni una) feia temps que avisava que en faria alguna de grossa, i ha estat avui, bravo, bravo, bravo… S’ha anat a Canovelles a fer el seu cross de 5 qms i ha aconseguit una gran 4a posició en la general i 1a de la seva categoria! FELICITATS INSPECTORA GADGETS!

II MITJA MARATÓ I 10 qms COLOMENCS. Avui era la segona edició d’aquesta cursa (Mitja Marató i 10 qms) i té pinta de que hi hauran moltes més, bon tracte al corredor, feta amb amor i de preus molt i molt ajustats… al costat de casa, és una molt bona opció! MITJA MARATÓ. Puto FERRAN (1.16.12) estratosfèric, brutal, espectacular, grandiós… se’ns acaben els calificatius pel que ha fet avui el Ferran: MMP, 4t a la general i 1r de la categòria. IBAN (1.24.15) OJO OJO OJO, torna a les curses debutant en una mitja marató i amb un temps brutal que l’acosta a la barqueta de sub 3 hores a la marató… El Navete te l’enemic a casa. 10 qms. MAK (54.33) els entrenaments amb el Bikila va fent efecte i ja poden començar a tremolar les primeres espases femenines. GADEA (1.00.08) debuta com a masca en una cursa al costat de casa i pateix una mica més del que volia…

DUTALÓ DE RUBÍ (10-40-5). El Tonino i el Calvo han anat a Rubí a disfurtar de la seva duatló olímpica (10 corrents, 40 bici, 5 corrents) com a preparació per la Marató de Barcelona. Una duatló molt ben organitzada i amb el nombre just de participants. 10 qms. per dins de Rubí, 40 qms. trencacames de bici i 5 qms finals molt divertits per dins d’un parc… CALVO (2.26.03) patint a la part de la bici però disfrutant com un enano a la última part de còrrer, es dedica a FERUNFANDES els últims metres. TONINO (2.33.15) es passa més estona al lavabo que competint, tot i així fa una gran actuació i comença a veure més clar que no anem tard!

 

BRAVO MASQUES! quin finde més complert!!!!

You may also like...

1 Response

 1. Miquel ha dit:

  A comentar:
  1) molt vintage la fotos dels Tonis, sembla una cursa a Calella dels 80, m’encanta!
  2) un disfurtar a la redacció és casualitat, dos ja… jajjaja!
  3) Bego, t’ho mereixes campiona!
  4) Felicitats a tots i totes, finde a full!!

Deixa un comentari