Vilafranca 1714

vilafranca

Dia assolellat, temperatura ideal i ambient molt reivindicatiu, un escenari perfecte per arrodonir-lo amb marques personals. Ha estat així, però per part del de sempre. El James, el Missis, el Nabete i jo hem completat els 10 km del circuit. El Nabete, tot un candidat a revalidar títol, ha rebentat el marcador amb uns 36’21”. El Missis, amb problemes plantars, uns molts dignes 41’58”: El James, sortint d’una lesió, lluny de la seva marca amb un sub48 i un servidor, etern perseguidor del sub40, altre cop a les portes amb uns frustrants 40’24” havent passat el primer parcial amb 19’32″…

Un bon dinar a base de calçots i graellada de proteïnes han fet oblidar fracassos. L’any vinent, ja veurem l’any vinent!

Putot

You may also like...

4 Responses

 1. Jordi Orozco ha dit:

  Felicitats per les MMP i ànim Putot, segur que molt aviat caurà el sub40!

 2. Kaiser ha dit:

  Haig de dir que tot i ser una cursa amb 1714 participants no m’ha donat sensació d’estar molt massificada, està tot bastant ben organitzat. Coca i xocolata a l’arribada, bon detall!

  El recorregut és ràpid i per tal com està definit és pràcticament és impossible retallar, ideal per fer marques i no topar-te amb retalladors.

  Salut i kms.

 3. Miquel ha dit:

  Collons Nabete, com estas!

 4. Fandes ha dit:

  Que bé llegir la crònica i el que afegeix el kaiser, potser hauríem de tastar-la l’any vinent… felicitats!

Deixa un comentari