CURSA POLINYÀ 2014

la foto (3)

Avui uns quants masques han decidit anar a Polinyà (maco, molt maco Polinyà) a fer la seva cursa. Una cursa de 10 qms de muntanya de la qual havíem sentit a parlar molt bè, i els comentaris es quedaven curts… Gran descoberta senyors!
Cursa de 3€ amb botifarrada final, dutxes, ambient inmillorable, curses infantils, recorregut divertit i exigent…en resum tornarem i amb més masques, s’ha de converir en una fixa del calendari masquil, el Jaume s’encarregarà d’avisar-nos.
El dia s’ha despertat tapadot i ja de bon matí teniem clar que ens estavem ficant en una “encerrona” pero que coi! Som masques no? Cursa d’autèntic trencacames, sube-baja continuu i amb un fang considerable…hem disfrutat com enanos! Les cares de felicitat a l’arribada així ho demostren, quin somriure feia el Miquel!!!

Pel que fa als temps, que en aquesta cursa és el de menys…
CALVO (40:23) TONINO (45:55) JAUMEGA I SERGI CABALLERO (47:40) MIQUEL (51:12).

TORNAREM, segur que tornarem…

You may also like...

Deixa un comentari