MITJA MARATÓ SITGES 2014

image

Avui uns quants masques han anat a Sitges a disfrutar d’una mitja molt ben organitzada; una mica de cua per recollir els dorsals, però per la resta molt i molt recomanable: circuit entretingut, llebres…

Els masques han donat espectacle i del bó!

Podriem resumir-ho en tres apartats:

– els que l’han liat durant la cursa: Tonino tirant pel terra una paparera a l’avituallament del qm. 5 (pobre noi nava molt tiesu), el David fent parar la cursa al qm. 2 perque li ha caigut un gel, la Bego i el Ferran parant a fer le seves “necessitats”…
– els que han pillat el puro del segle: Alvaro (parant a la primera volta) Mallorco (començant a 4:30 i acabant a 6:30) David (caientli 6 minuts en 8 quilòmetres) Galvez (acabant marejat)… Quin espectacle!
– els que han complert objectius: Nasclete (regulant i sumant punts per la lliga) Sergio Caballero (marcant-se una MMP FELICITATS NANO!!) el Calvo (anant practicant el ritme marató i apretant al final) .

En definitiva una gran cursa i en la que el temps ens ha acompanyat…

GRANS MASQUES!

You may also like...

1 Response

  1. Fandes ha dit:

    Felicitats masques! En especial pel qui ha aconseguit la seva mmp, tenim una barrera maca a tocar… I bona crònica, 2014 pinta bé!

Deixa un comentari