BENVINGUTS A MORDOR

Mordor

EL MIQUEL ENS FA ARRIBAR AQUESTA GRAN CRÒNICA DE L’ENTRENAMENT D’AHIR A MORDOR (TORRE BARÓ)

Tothom sap que els hobbits viuen a Can Dragó (fin i tot el presi ens podria ubicar Bolsón Cerrado) però el que la gent de la Comarca no s’imagina és que Mordor està més a prop del que sembla. Ahir, la comunitat o companyia de l’anell ( erem 9 com a l’obra del Tolkien!) va enfrontar-se a les adversitats climatològiques i al desnivell per arribar fins on l’ull vigila tota Barcelona. Cadascú al seu ritme, on les primeres espases feien de Legolas i Aragorn i tancavem la comitiva els hobbits i el nan, cadascú que es posi allà on vulgui,jiji. La baixada ja va ser “otro cantar”, animada per la presència de dues elfes (Arwen i Galadriel, tot i que de nit tots els gats són negres,jajajja ) i la sempre agraïda facilitat de paraula de ja sabeu qui . Rebifada final al districte fins a la Comarca i d’allà cap al club, amb la satisfacció de la feina ben feta, d’haver-nos enfrontat al Balrog de Moria i algun Nazgul que altre ( hi ha 2 o tres repechitos wapus wapus). Gran entrenament i millor companyia!!! Visca els Masques i viscar la mare que va parir en Tolkien.

You may also like...

1 Response

  1. Fandes ha dit:

    Gran Miquel!

Deixa un comentari