MITJA MARATÓ VILANOVA I LA GELTRÚ

IMG-20171217-WA0005

Aquest cap de setmana tres masques s’han apropat a aquesta bonica població del Garraf, a fer la seva mitja marató, on s’han trobat una inmillorable organització al capdavant de una de les mitges clasiques, amb un circuit de dos voltes molt ben estudiat i que conjuntament amb un bon servei de llebres, el fan molt adient per a fer marques.

Marta Marí : L’havia preparada amb molta il·lusió i ho tenia tot per fer una bona marca, però és posa malalta els dies previs i tot i no estar en plenes condicions per córrer, s’apropa a Vilanova a donar suport i provar sort, comença, però al km 6 ho deixa estar.

Ànims campiona!!! … a la propera sortirà.

Marta Linde  : 1h 46’ 05” : 4 setmanes després de fer la Marató de València, torna a competir, surt molt forta, pateix a la segona volta, però lluita com a bona masca i tornar a fer marca personal, enhorabona Marta!!!

_MG_8450

Jaumega : 1h 32’ 45” : surt amb la llebre de 1h35’, passen els kms, és troba còmode dins la grupeta i a partir del km 18 aprofitant el desnivell negatiu dels últims kms, posa la resta fins l’arribada, aconseguint el seu millor registre.

20171218_222335

You may also like...

Deixa un comentari