La primera de l’any, mitja marató de Sitges!

Ei frena! És cert això que diu el títol? Podem considerar que sí, perquè les curses que coincideixen en aquest cap de setmana i distància o bé són de muntanya (Moià, Mollerussa, Riera de Gaià, Llançà) o es queden en 20k (Blanes) així que sol omplir-se de corredors que volen encetar la meitat de “La Senyora” en un nou any.

Aquesta 34a edició fins a 1535 arribats! Dels quals 4 masques: la Bego, el Xavi, el Marc i el menda (Fandes). Amb un circuit que ha rebut certs retocs estètics (ja no hi ha el pas d’anada i tornada de la Renfe) que el fan més entretingut i ¿més ràpid? Sigui com sigui horari boníssim de sortida (a les 10!). Ah! i una hora abans es disputa l’original Quart de Marató que tampoc és una cursa menor (655 arribats).

IMG-20170115-WA0025Foto: Cristina Silva

Com han anat els esdeveniments per l’expedició masca?

Begoña (1h47m15s): porta un temps que no es prodiga massa per les curses, però sembla que aquest toca a la seva fi… S’ho passa bé, pateix, però acaba amb forces i ja està pensant en la propera. Rebenvinguda Miss Gadgets, amb tu les mascagirls encara seran més temibles!

DSC05922Foto: Ariadna Zorrilla

Xavier (1h39m50s): aquest paio no aprén o que? Intenció a la sortida ningú li pot negar, passa gran part de la primera volta en els terrenys del Marc… I acaba pagant-ho a la segona. Tampoc ningú li pot negar que és tossut, segueix picant pedra i evita la negligència, la propera millor!

DSC06540Foto: Ariadna Zorrilla

Marc (1h31m46s)l’estratègia correcta, surt en pla formigueta i acabar sent un martell de farga. Quants cadàvers vas recollir per la Blanca Subur? Potser va ajudar el plus mental del canvi de circuit? Sigui com sigui està clar que així les curses es disfruten, bravíssim!!

DSC06500Foto: Ariadna Zorrilla

Dani (1h20m08s)no apuntar-te a la mitja fins divendres, decidir que surts a per marca però conservant un punt i quedar-te a punt de caramel de l’objectiu que estàs preparant. Eufòria! Això si ens centrem a la part del crono, perquè ja us dic que la cursa va superar-ho de llarg, compartida al 100% amb el Jona, i sí, la vida compartida és més.

SONYFoto: JJ Vico

Tots quatre estem d’acord en que és una cursa superagradable i que cada any procuren millorar… De manera que tan si la fas per passar-ho bé, per provar-te o per anar ràpid aquí tens una molt bona opció. A més Sitges és Sitges… No descobrirem ara el seu encant. Benvinguts a un 2017 que sens dubte el farem entre tots històric!

SONYSONYSONYSONYFotos: JJ Vico

You may also like...

1 Response

  1. Carles Rosell ha dit:

    Felicitats per la cursa i per la crònica! Fas venir ganes d’anar-hi: me l’apunto per a la propera edició.
    També l’enhorabona per a tots els/les masques que hi han participat.

Deixa un comentari