VIES VERDES: córrer a la recerca del mar.

El passat 21 de febrer vaig participar a la mitja marató de les Vies Verdes. Aquesta cursa transcorre per la ruta de l’antic carrilet que unia diverses localitats des Girona fins a la costa i que ha estat recuperat en els darrers anys constituint un valor turístic de naturalesa sostenible.

La cursa inclou modalitats diferents, des de la marató, els 30, la mitja i també els 10 quilòmetres. Enguany la participació ha crescut considerablement i posa de manifest la importància creixent de la cita dins del calendari atlètic català.

La mitja arrenca de la població de Llagostera a les 9 en punt i a la mateixa hora també ho han fet la resta de curses. L’ambient era magnífic entre els més de sis-cents participants la majoria integrants d’equips gironins. Els primers metres transcorren per l’interior del poble fent una mena de ziga-zaga pels seus carrers per anar a trobar el camí del carrilet. És una cursa plana amb poc desnivell , tot i que va descendint de la muntanya cap a Platja d’Aro.

L’organització ha estat molt correcta, doncs el quilometratge està ben senyalitzat i l’avituallament ha estat prou eficient (clar que darrera meu havien de passar els dels 30 i els de la marató). Això sí, a la sortida tan sols hi havia un sol lavabo!

A primera hora cardava una fred de primera (en aquelles contrades ho diuen així), però després el sol ens ha acompanyat durant tot el trajecte. Jo m’he trobat molt bé i he anat passant quilòmetres ara amb un grupet, ara amb un altre. I el resultat ha estat una MMP amb un crono de 1.34.42. Per tant molt content del resultat (ritme de 4.30; 88è de 613 i 7è de la categoria plus M50, clar que el primer ha fet 1.15!!).

Les Vies és una bona opció per córrer per les Gavarres i anar a trobar el mar i de pas, fer una tirada llarga prèvia a la marató.

026023

 

You may also like...

2 Responses

  1. Jaumega ha dit:

    Enhorabona Carles!
    Gran resultat!!

  2. Fandes ha dit:

    Gran Carles! És una cursa preciosa, però fer marca no és fàcil… Arribes fi a la marató!

Deixa un comentari