MARATÓ DE CASTELLÓ: El primer as sobre la taula.

Qualsevol esportista mesura la seva vitalitat a través dels projectes que es planteja, clar que aquests han d’estar d’acord amb la seva condició. No hi ha volta. En el meu cas ha pres la forma del pòquer tot i que no en sé ni una engruna del joc (bé quatre cosetes sí). M’explico. M’imagino que després de les frustracions provocades per les lesions, la marató s’ha convertit en una mena d’això que s’anomena un referent vital. I per aquesta raó m’he proposat de fer-ne una per trimestre i per tant, completar-ne quatre en dotze mesos i d’aquesta manera,  poder descobrir un pòquer sobre la taula.

A Castelló n’he fet la primera  (6 de desembre de 2015) i el resultat ha estat força satisfactori. Feia molts anys que no trepitjava la plana i l’acollida ha estat magnífica doncs la ciutat glatia per l’esdeveniment. Aquesta empenta ha estat palesa en tots els àmbits de l’organització de la prova i el resultat ha estat magnífic.

Sempre hi ha coses a dir, clar, per exemple la manca d’un espai per a canviar-se abans de la prova o la disponibilitat de serveis i de dutxes per exemple. Per altra banda, l’animació per part del públic, els avituallaments i l’assistència durant la prova han estat excel·lents. Un apunt: les ampolles no s’aprofiten i generen residus que no són gens sostenibles. És necessari que els esportistes ens impliquem i exigim mesures respectuoses amb el medi.

El meu objectiu era modest: recuperar sensacions i acabar amb dignitat. És cert que he fet bons entrenaments, però el volum ha estat el més ajustat possible per a no perjudicar la carrosseria. Ara no obriré jo el debat entre la quantitat i la qualitat. En el meu cas, me n’he sortit prou bé: córrer a cinc i no patir massa a partir dels trenta. El crono m’ha deixat un registre de 3.34.17. Estic pendent de la reclamació del temps de l’organització doncs coincideix el real amb l’oficial (3.35). Però he de dir-vos que estic molt content i satisfet.

Així doncs, he destapat el primer as. El proper?

 IMG-20151208-WA0000_450x600

You may also like...

1 Response

  1. masques ha dit:

    Bravo Carles! Mascada considerable aquest poker! Els últims entrenaments ja deixaven veure alguna cosa important…. ORGULL!

Deixa un comentari