Cursa Popular Festa Major de Ripollet 2015

P1100395
Amb una participació massiva de Masques (només la Formigueta i l’Avi, amb l’incansable Avia Motera d’animadora) es va celebrar la cursa de 10 quilòmetres de Ripollet, un acte més de la Festa Major d’aquest poble tan proper a Barcelona.

Aquesta és una cursa de la Lliga Masca, recomanada per en Carles (a qui a partir d’ara també li podrem dir “Capità Aranya”, per allò d’embarcar a la gent i quedar-se en terra) i el cert és que, malgrat alguns petits detalls que comentarem tot seguit, val la pena fer la cursa i gaudir de l’ambient casolà i de poble que es viu. Cal dir també que qualsevol petit error és disculpable, ja que els organitzadors s’enfrontaven per primera vegada amb la posta en marxa i control de la cursa, perque segons un comunicat dels anteriors, “per problemes amb l’anterior govern de l’ajuntament”, s’havien deslligat de l’esdeveniment.

Un cop recollit el dorsal i deixada la bossa amb bona fluïdesa, ens vàrem anar cap a la sortida, que es va donar, amb uns deu minutets de retard, amb un bon soroll de trets que van despertar a uns quants veïns no tan matinadors com nosaltres. La cursa, amb unes quantes pujadetes, constava de dues voltes a un circuït de 5 km. que molts corredors van fer només una vegada, opció contemplada per fer només aquesta distància, però que va fer que els dos Masques participants ens trobéssim de cop i volta abandonats per molts dels companys d’aventura que ens voltaven fins aquell moment. Però es que, abans de començar aquesta segona volta, els eficients organitzadors, havien espitjat cap amunt tots els carrers, fent que les pujades de la primera volta fossin molt més dures en la segona! (o així ens ho va semblar). També hi ha qui diu que els mateixos organitzadors malvats van allargar la distància entre quilòmetres, fent que molts dels que anàvem a la cua triguéssim més en completar la segona volta que la primera. Realitat o ficció, quedarà com una més de les llegendes de les nostres curses…

Tràfic tallat absolutament en tot el circuit, entrepà, beguda i suc a l’arribada, aigua un parell de cops, dues mànegues refrescant als corredors, 3 euros la inscripció, bon ambient, vestidors i dutxes al poliesportiu, proximitat a Barcelona, i algun detallet més, fan aquesta cursa recomanable per a properes temporades. Tornarem!

You may also like...

2 Responses

  1. orozco ha dit:

    Mireu si Iker Jimenez en el programa Tercer Milenio treu l’entrellat de tot plegat. Felicitats!

  2. Carles Rosell ha dit:

    Bravo per la crònica i felicitats per la cursa! Però accepteu-me les disculpes, doncs me’n van fer padrí sense la meva benedicció! De fet la vaig patir com vosaltres i no en guardo cap bon record i per aquesta raó no la tenia gens present. Bé, vaig cometre la imprudència de fer públic que vaig tornar a casa corrent perquè no venia el bus (una mascada, clar).

Deixa un comentari