Consells per combatre la calor

PRIMER. Pujar a la muntanya (com més amunt millor)
P1050888
SEGON. Acampada lliure (si és bivac, perfecte)
P1050811
TERCER. Banyar-se en un llac glaçat (rius, torrenteres… també val)
P1050863
Tots aquests consells els vàrem posar en pràctica la setmana passada el Robert, Tomàs, Javi, i un servidor. Els quatre vàrem iniciar la travessa del GR-11 des dels Banys de Panticosa passant pel refugi de Respomuso fins l’embassament de la Sarra (Sallent de Gállego).
P1050790
En el transcurs d’aquest espectacular recorregut vàrem assolir uns quants pics (els Infiernos i Frondellas) dels quals el Balaitús, per la famosa i temible gran diagonal, fou sens dubte una experiència inoblidable.
P1050840

You may also like...

1 Response

  1. Carles Rosell ha dit:

    Aquests consells són de primera, però cal ser tot un senyor de la muntanya. Les fotos són magnífiques i la proesa d’envergadura. Felicitats!

Deixa un comentari