Un a Un: IGNACIO MARTÍNEZ (Navete)

Tast de Mitja 002
Per què vas començar a córrer? Quan?
Havia fet esporàdicament la Cursa del Tall Anglès (és gratisssss!!!) però no va ser fins fa ja uns anys, quan vàrem conèixer al profe tonto (també anomenat calvo, tiris o presi…) que ens va enganyar per començar a córrer (la nostra mítica primera Marató per relleus amb les samarretes grogues, també la del circuit de Montmeló, Pineda….. i fins ara…. és un no parar!!!)

Quin és el teu lloc preferit per entrenar?
Si puc escollir la muntanya, Collserola està molt bé, no te l’acabes i està a prop, encara que lo més important és la bona companyia (poques vegades entreno sol…)
Amb quina freqüència surts a córrer?
3-4 cops per setmana, entrenaments suaus + una cursa a muerte!!!!

Corres sol o acompanyat? Amb música o sense?
Definitivament acompanyat i sense música, els entrenaments suaus és lo que tenen, pots petar la xerrada i rajar d’altres masques….
Podent fer-te d’un club d’atletisme… Vas fer-te masca. Per què?

Va sorgir la idea de crear el nostre propi club, tot amics, les nostres regles…. no hi ha color….
Quina va ser la teva primera experiència masca? I alguna que recordis especialment?

La Marató per relleus amb els originals. De curses em recordo de moltes (n’he fet ja unes quantes…), per bones marques (la Marató, Vilafranca…), per dures (45 km Collserola) o per fer la cabra i passar-ho teta (Neandertal, Corriols de Foc, Vall del Congost, Ribes….. jajaja se’m veu el llautó…. m’estic passant al lado oscuro…).
La teva frase masca és…
Més que una frase em persegueix una paraula…. FRACÀS!!!…. gràcies macos, tenir amics per això! jo també us estimo imbècils…
Quina distància, disciplina, prefereixes en una cursa?
Darrerament m’inclino per la Mitja, encara es pot anar ràpid i no has de patir 50.000 hores.
Quines són les curses que mires de no perdre’t cap any?
Masses, no hi han prous caps de setmana per totes les que voldría fer…. Tinc unes quantes que miro de no fallar (Reis, Vilafranca, Marató, Vinya, Santa Cristina d’Aro, Poble Nou, Sagrera, Nassos…. vale ya no???) però m’agrada anar descobrint de noves.
Dona’ns un darrer missatge per la comunitat masca… Vols proposar-te o proposar-nos algun repte?
Gaudiu de l’esport, ja sigui entrenant amb els amics, competint o fent lo que el cos us demani.
De reptes estic obert a suggerències, voldría apendre a nedar, fer més kms amb la bici, fer alguna cursa de llarga distància… em deixo enganyar fàcilment…

You may also like...

Deixa un comentari