Un a Un: SERGIO RUIZ

IMG_20140803_162840

Per què vas començar a córrer? Quan?

Doncs vaig començar a córrer de forma més “seriosa” farà 2 anys aproximadament, ja que el meu pare sempre m’animava a fer-ho i quan vaig provar ja no vaig poder deixar-ho. Tot i així, abans d’això ja corria una mica, però de forma més obligada en els entrenaments de tennis.

Quin és el teu lloc preferit per entrenar?

Lloc preferit no tinc, però m’agrada molt més anar a córrer a la muntanya quan puc, i a l’estiu també gaudeixo molt pels camins que hi ha pel poble on vaig, a Jaén.

Amb quina freqüència surts a córrer?

Lo mínim que intento sortir són 2 cops per setmana. Si puc més millor, però en ocasions per culpa de la universitat ni això.

Corres sol o acompanyat? Amb música o sense?

Depèn, quan tinc temps s’agraeix sortir en companyia amb els Masques dimarts i dijous, però si no tinc temps, no tinc cap problema en sortir sol. En aquests casos si em poso música.

Podent fer-te d’un club d’atletisme… Vas fer-te masca. Per què?

Perquè el meu pare ja estava apuntat i ell mateix em va recomanar que provés amb els Masques.

Quina va ser la teva primera experiència masca? I alguna que recordis especialment?

La meva primera experiència masca i que també recordo especialment va ser fa 2 anys, per setembre, en una de les cronoescalades que fan cada any a leprosos. Al principi anava molt motivat, però al finalitzar vaig pensar: on m’he ficat… jajaja, tot i així, va estar molt bé.

La teva frase masca és…

Crec que no tinc cap frase masca… però si que moltes vegades per animar dic algun “a tope!”, o quan comença alguna pujada molt dura, en pla irònic comento: “Quina pujadeta més guapa!”

Quina distància, disciplina, prefereixes en una cursa?

De moment,  les curses que més m’agraden són de 5k i 10k, però bàsicament perquè no he provat encara distàncies més llargues.

Quines són les curses que mires de no perdre’t cap any?

Les curses que miro de fer-les cada any són la cursa del Corte Inglés, i la de la Sagrera que també m’agrada molt.

Dona’ns un darrer missatge per la comunitat masca… Vols proposar-te o proposar-nos algun repte?

La meva proposta/missatge per a la comunitat masca és que s’hauria de fer alguna vegada una quedada per pujar el coll del Pradell (Berga) en bicicleta. Considerat per molts el port de muntanya més dur de Catalunya, i crec a molts els agradaria molt la idea!

A tope els Masques!

You may also like...

Deixa un comentari