Un A Un: DAVID QUINTANILLA

IMG_1256Per què vas començar a córrer? Quan?

Sempre he corregut, quan era petit feia futbol, quan era adolescent, vaig fer atletisme, de més gran anava al gimnàs pero recordo sempre anar a les curses populars de barcelona (Mercè, Corte Inglès, etc…).

Quin és el teu lloc preferit per entrenar?

M’agrada variar, a l’estiu si estic en forma “leprosos” i el parc fluvial son genials i a l’hivern, rambla prim-diagonal fins a glòries i després parc del clot cap a sant andreu són els 10 kms que més m’agraden.

Amb quina freqüència surts a córrer?

Ara mateix no surto molt a córrer, com molts sabeu, farà 11 messos que he sigut pare i encara no he pogut compaginar-ho tot, pero espero aviat poder sortir assiduament.

Corres sol o acompanyat? Amb música o sense?

Normalment sol i amb música, degut a que mai se a quina hora o quan podré anar a córrer.

Podent fer-te d’un club d’atletisme… Vas fer-te masca. Per què?

Perquè son gent entranyable, molt bona gent i som persones que ens uneix el mateix, passió per córrer i passar uns bons moments fent esport i gresca.

Quina va ser la teva primera experiència masca? I alguna que recordis especialment?

La meva primera experiència masca no la recordo, la més especial, quan vaig córrer la 48 edició de la Behobia – San Sebastian. Plovia a bots i barrals però per a mí, era com si hi hagués un sol espatarrant. Només volia viure aquella sensació i va ser genial, amb la samarreta masca ben present.

La teva frase masca és…

Copiant l’eslogan d’una cursa diria que ara mateix seria aquesta “és quan corro que hi veig clar”.

Quina distància, disciplina, prefereixes en una cursa?

Les mitjes maratons m’agraden molt, però el meu somní es fer més d’una marató. Espero ven aviat poder fer la de Barcelona.

Quines són les curses que mires de no perdre’t cap any?

Sobretot la mitja de Barcelona i Bombers.

Dona’ns un darrer missatge per la comunitat masca… Vols proposar-te o proposar-nos algun repte?

Que cadascú de la gent que forma part dels masques, en la seva mida, és collonut i que mai hem de perdre l’essència del bon rotllo i el companyerisme; som gent que ve a córrer, a disfrutar i a fer “córrer” el bon rotllo i a oblidar-nos dels problemes que podem tindre cadascú i fer una mica de salut (per així justificar les birres de més que ens podem pendre en altres moments, jejejeje).

You may also like...

Deixa un comentari