Un a Un: Jordi Gálvez

Mitja Vilanova 92

Per què vas començar a córrer? Quan?

Un veí meu de Vilanova (poble del meu pare)que formava part d’un equip juvenil del mateix poble , em va propossar fer la Cursa de la Talaia, (deu fer d’aixó uns 27 anys),La cursa era d’uns 12 kms i jo vaig dir que sí.

La experiència va ser traumàtica, em vaig perdre per la muntanya, vaig arribar desfet i l’últim de la meva categoria.
Però malgrat tot em va picar “el gusanillo” i vaig començar a entrenar i a fer curses amb més èxit que aquesta primera.

Quin és el teu lloc preferit per entrenar?

M’encanta córrer per la Muntanya i molt especialment per Collserola.
Amb quina freqüència surts a córrer?
Surto tres cops per setmana i intento que entre 1 i 2 sortides siguin per la muntanya.
Corres sol o acompanyat? Amb música o sense?
Sempre que puc intento sortir acompanyat (molt ben acompanyat!!! jeje) però de vegades vaig sol i amb la companyia del meu i-pod. Quan per motius de feina he de viatjar fora de casa, sempre porto a la maleta el meu equip de runner i al acabar la jornada de treball surto a entrenar  i aixi d’aquesta manera  faig dues coses que m’encanten; fer turisme i córrer.
Podent fer-te d’un club d’atletisme… Vas fer-te masca. Per què?
Em vaig fer Masca, molt ben aconsellat per la Leo (Leolila per els amics), que em va parlar meravelles d’aquest gran grup d’amics. I no em va enganyar!!

Quina va ser la teva primera experiència masca? I alguna que recordis especialment?

La meva primera experiència Masca va ser a la Cursa dels Nassos del 2012, crec. A on vaig poder apreciar el gran ambient que hi havia entre tots.
La teva frase masca és…
A tope nano!
Quina distància, disciplina, prefereixes en una cursa?
M’encanta fer distàncies llargues, en asfalt, és a dir, mitjes maratons i en especial la Marató. I per Muntanya entre 12 i 20km.
Quines són les curses que mires de no perdre’t cap any?
M’agrada molt fer la Marató de Barcelona, la Mitja de Sitges i la Cursa de Collserola, la que surt desde Cerdanyola.
Dona’ns un darrer missatge per la comunitat masca… Vols proposar-te o proposar-nos algun repte?
He prés la decisió de deixar de fer curses d’asfalt i fer-ne més de muntanya, que és on disfruto de veritat.
També estic pensant deixar de fer Maratons i acomidar-me d’aquesta distància a la propera Marató de Nova York, a on si no hi ha res de nou, m’acompanyaràn dos masques ; el Vicens Allué i l’ Albert Pinell.

You may also like...

Deixa un comentari