Un a Un: JORGE RAMO (Toni Mara)

IMG_0897
Per què vas començar a córrer? Quan?
Deu fer uns 4 -5 anys (coi, sí que ha pasat temps..). Abans havia fet btt i per mantenirme en forma vaig començar a correr ja que entre setmana no tenia temps per sortir en bici..

Quin és el teu lloc preferit per entrenar?

Acostumo a anar fins el Vela i tornar… visc per sagrada familia i és el que em queda més a prop…
Amb quina freqüència surts a córrer?
Bona pregunta!!! Menys del que voldria, però intento anar dos cops per setmana…
Corres sol o acompanyat? Amb música o sense?
Sol, ja que amb un nen petit, això de planificar quan vas a correr ho tinc xungu.. més que sortir a correr, “m’escapo quan puc”…
Podent fer-te d’un club d’atletisme… Vas fer-te masca. Per què?
Primer per la Mak que em va liar… i després perquè un club d’atletisme sóna masa professional, preferixo un lloc que es valor per igual la marca en una cursa que el “caxondeo” que es fa al voltant…
Quina va ser la teva primera experiència masca? I alguna que recordis especialment?
Doncs la primera no me’n recordo, però tinc un molt bon record d’una sortida de cap de setmana a fer la behobia… un cap de setmana genial, la veritat… nit de festa i resaca amb en Joan Marc inclosa… De fet crec que tinc més records de les nits de tajes que de les curses…
La teva frase masca és…
Me’n recordo a la behobia estar preparant la roba per la cursa amb en Pinell per sortir ràpid al matí.. i al veure les malles i tots els artilugis que portavem per la cursa dir-li.. Pinell.. ara mateix em sento com el Batman i el Robin…
Quina distància, disciplina, prefereixes en una cursa?
De moment em conformo amb 10 K i si les puc entrenar..les mitjes Maratons…
Quines són les curses que mires de no perdre’t cap any?
Aquest any me les perdo totes.. que estic una mica Out, però m’agraden especialment bombers i la dels nassos…
Dona’ns un darrer missatge per la comunitat masca… Vols proposar-te o proposar-nos algun repte?
Us deixeu l’apodo!!! Toni Mara… l’origen és ben senzill… el dia abans d’una cursa vaig estar buscant com a desesperat una cinta pel cap i finalment, quan la vaig trovar em van clavar 20 € perquè la marca era Toni Mara… les males llengues diuen que l’empresa em va fer accionista de l’any… encara la conservo!

You may also like...

Deixa un comentari