Un a Un: SHEILA IGLESIAS (Dra. Amor)

unnamed
Per què vas començar a córrer? Quan?
Vaig començar al març de 2010, perquè el meu germà em va regalar unes vambes de running. La meva primera reacció va ser de tornar-les sincerament, però l’insistència del meu germà en que ho provés va fer que finalment m’enganxés.
Quin és el teu lloc preferit per entrenar?
Qualsevol sempre i quan sigui en bona companyia i a un ritme suau (i si és pla ja és meravellós 😉 . Però si hagués d’escollir, córrer vora la platja sempre m’ha agradat.
Amb quina freqüència surts a córrer?
Bé, ara ve quan us de confessar que desde fa 2 anys no corro gaire per motius laborals/familiars (ara quan tinc temps lliure dormo…jejeje). Però estic en vies de reprendre-ho, de moment m’ofereix-ho com a ‘MASCota’ dels Masques. La idea és reaparèixer a l’abril…
Corres sol o acompanyat? Amb música o sense?
Sempre acompanyada, sense música.
Podent fer-te d’un club d’atletisme… Vas fer-te masca. Per què?
Va coincidir just quan començava a correr, eren del barri, bon rotllo…i mira per on ara comparteix-ho el dia a dia amb un dels seus fundadors (tot i que del ‘lèmur lila’), i ja tenim un mini-masca corrent pel passadís de casa (apunta maneres ja us ho dic ara…).
Quina va ser la teva primera experiència masca? I alguna que recordis especialment?
La primera experiència la cursa de la Maquinista (molta calor i dos voltes a un circuit). No l’he tornat a fer.
Recordo amb carinyo dues
– La de Sants (encara que no ho sembli vaig fer un sub ’50, quins temps aquells….jejeje)
– La primera mitja de Barcelona que vaig correr acompanyada del meu germà, sota la pluja. Va ser tot un repte…
La teva frase masca és…
Fins fa un any clarament era ‘No puc anar, tinc guàrdia’. Per sort aquesta frase ha passat a millor vida, en buscaré una de nova…
Quina distància, disciplina, prefereixes en una cursa?
Quan estic en forma sens dubte la mitja, ara mateix crec que em quedaré amb el deu mil.
Quines són les curses que mires de no perdre’t cap any?
Bé, no en tinc cap de fixe però si em tornés a posar en forma, la mitja de Barcelona. I la que li tinc un especial ‘carinyo’ és la dels Medijocs a Sant cugat.
Dona’ns un darrer missatge per la comunitat masca… Vols proposar-te o proposar-nos algun repte?
Aprofito per dir-vos que córrer és salut però que s’ha de fer amb seny. Així que no oblideu estirar, descansar, alimentar-vos bé i sobretot aquells que us aventureu a grans fites, fer-vos un reconeixement cardiològic. Ho sento m’ha sortit la vena professional 😉
Per últim, com a ‘madrina’ de la cursa de l’abril us recordo que la cursa dels medijocs aquest any serà el 25 d’abril. Tant bon punt obrin inscripcions us avisaré perquè volen. Cursa barata, petita, asfalt/terra, pujades, i amb molt bon ambient. Us espero!
Sheila (mal anomenada pel Patata Dra.Amor, encara espero un canvi de ‘mote’, accepto alternatives)

You may also like...

Deixa un comentari