Unirun: la festa universitària… I de molts més!

Ha arribat amb força una nova cursa a casa nostra (una altra???? :O)! Dels inventors del ja consolidat Correbarri arriba l’entrega més americana (si, fins i tot en el nom, no gaire català), la competició entre universitats, la UniRun! Una competició en la que pots participar representant a una de dotze universitats catalanes, i en la que tothom hi té cabuda. Ben colorida i animada si que ha quedat si! Principalment es veien estudiants, però també ex (universitaris s’entén!), amics… Sobretot destaca la presència d’elles, les noies, més del 46% del total, per sort això és cada vegada més habitual.

IMG-20150308-WA0005

Els que som més o menys assidus a això de calçar-nos les sabatilles estem acostumats a veure pocs joves a les línies de sortida… Serà que la vida (nocturna?) d’universitaris és molt dura? El cas és que s’agraeixen dies així… Es trenca aquell tòpic que els que estan a la vintena (si si, el que escriu ja és dels “veteranos”) no fan esport. La trucada del córrer pot arribar a qualsevol edat! Dels 2500 inscrits (crec que ni els més optimistes ens esperàvem aquesta participació) més d’un quart eren de la Universitat de Barcelona. Serien les altres grans (UPC, UPF, UAB) capaces de posar-li el títol difícil?

postureo

Com a Masques hi vam participar en “Kili” i en “Fandes”, corrent per la UVic i la UPC respectivament. Objectius:  buscar copa de la seva universitat (el primer noi i noia de cadascuna tenien trofeu) i ajudar a la puntuació per equips (aportaven els seus punts els 10 primers nois i les 5 primeres noies de cada centre).  Malgrat això en Victor a punt va estar de #FerUnFandesDolent, sort que l’apretem! Tot en bona companyia de la Patri, no serà el darrer cop que veureu aquesta noia, quina progressió promet!

javinc

Pam! 9:30 i es dóna puntualment la sortida. Que quin és el recorregut? Doncs bé, si a Correbarri la base d’operacions estava al districte de Ciutat Vella en aquest cas ens movem al de Sant Martí a Barcelona i Sant Adrià del Besós. Resultat, 5 primers kms molt i molt ràpids (on el Victor ja imposa el seu ritme, sembla que fes tard a una cita tu!): sortint del Parc de Diagonal Mar i anant a buscar el complex esportiu de la Mar Bella, per girar cua i ja encarar fins a la platja de Sant Adrià; allà comença la cursa de veritat.

prepont

Son sols 1778m extres (poc més d’una milla) però amb la tralla amb la que es surt (sembla la sortida d’un 800!) fa que “l’home del Mazo” es posi les botes en aquest tram… Especialment en el pont que dóna entrada al Fórum i ja dintre d’aquest parc en una darrera pujada a traïció abans de meta. Els liles i la Patri vam recollir unes quantes cabelleres allà, qüestió de clavar mirada al terra i un pas rera un altre! I per acabar, arribada en estampida, perquè la distància (que també té la seva història, m’encanten aquestes mesures extranyes!) et deixa gas per cremar uns darrers cartutxos.

stampida

Sensació al acabar?, que és una cursa en la que repetirem. Ben muntada, bon rollo, sols ens queda veure com la Patri també rebenta totes les previsions. Alegria completa! Bona part de culpa la té la “Promesa” que s’ha apropat a duur-nos volant fins a meta. Gràcies amic! A nivell personal, objectius aconseguits, 24 baixos en Kili, 24 pujats el que escriu, podeu consultar les classificacions aquí. Momentasso quan en Victor recull el seu premi (que gran que ets!) i sentir com les noies parlen… De les seves cames! Aiiii, menys mal que l’speaker recorda que pertany als masques de Sant Andreu (amb lo xula que és la samarreta i ningú reparava en ella), seràs un reclam per augmentar el sector femení del club? 😉

VicKingJa sols ens queda conèixer les classificacions per universitats… Comencem amb les noies, on s’imposen amb facilitat les blau fort de la UB. En els nois arriba el cop d’efecte i som els de la UPC els que aconseguim pujar al podi, qui s’endurà la general? 😛 Hi ha emoció… I sols 4 punts de diferència que fan que s’imposi la lògica, encara que per ben poc no fem saltar la campanada!

CreeElLadron

Sort que tinc el trofeu del Kili… Aquest no el torna a veure, qui riu últim riu millor! Menys mal que no em llegirà… 😛

You may also like...

1 Response

  1. orozco ha dit:

    Mens sana in corpore sano!

Deixa un comentari