Un a Un: GISELA SABATÉ (Gise)

IMG_1455
Per què vas començar a córrer? Quan?
L’Anxo havia començat a sortir per Can Dragó cap al 2005, i em va animar a provar-ho. Vaig acompanyar-lo alguns dies, però em vaig desanimar de seguida. No va ser fins el 2009 que ell ja anava amb els primers masques que vaig començar a córrer regularment, i va ser gràcies a que em va convèncer de que els acompanyés a la cursa de Pineda per viure l’ambient en directe.
Quin és el teu lloc preferit per entrenar?
La pujada al castell de Torrebaró m’agrada força, però potser em quedo amb les sortides que fèiem l’Anxo i jo alguns cap de setmana al Turó de la Peira: m’encanten els racons verds de Barcelona que són com petits oasis dins la ciutat.
Amb quina freqüència surts a córrer?
Quan entrenava regularment amb els Masques sortia dimarts i dijous amb ells, i el cap de setmana amb l’Anxo. Fa dos anys vaig encadenar dues lesions quan m’estava preparant per l’examen de 3r dan alhora que entrenava per baixar marca a Sagrera… Uns mesos més tard, per celebrar l’aprovat vam anar a comprar el cinturó al Japó i vam tornar amb el Sasuke, així que fins ara no havia tornat a córrer! Com la Leo ens ha enganyat per participar a la marató per relleus, hauré de buscar algun forat com sigui!
Corres sol o acompanyat? Amb música o sense?
Fins ara sortia sempre acompanyada i sense música. Ara amb el nen hem d’aprofitar forats, així que em tocarà sortir sola més sovint.
Podent fer-te d’un club d’atletisme… Vas fer-te masca. Per què?
Vaig començar a córrer amb ells, així que era la seqüència lógica!
Quina va ser la teva primera experiència masca? I alguna que recordis especialment?
La primera cursa que vaig córrer va ser la Maquinista, quan l’Ester i la Mak ens van convèncer a l’Afri i a mi perquè havíem de ser un mínim de 4 noies per puntuar a la lliga Championchip. Però recordo especialment la meva segona cursa, que em va fer mereixedora del 1er premi que es va donar a la Mascada de l’any… Va ser al trencacames de la Floresta: hi havia també cursa infantil, i a l’últim km em va venir a acompanyar l’Anxo, i jo que anava morta, només feia que dir-li: “vaig tan lenta que m’enganxaran els nens!” Ell em va contestar que havien fet la cursa abans, però jo insistia: “els sento, els sento! Que vénen els nens!”.
La teva frase masca és…
“Que vénen els nens!”
Quina distància, disciplina, prefereixes en una cursa?
Em decanto més aviat per les de 10km, que és al que estic acostumada, però reconec que m’agraden les de 5 km ja que acabes de patir abans!
Quines són les curses que mires de no perdre’t cap any?
Tinc un record agradable de la Nocturna de l’Hospitalet (no has de matinar!), del Cross de la muntanyeta (poc multitudinària; com diria el Patata: “cursa d’escala de veïns”), de Nou Barris i del Cross de Sants.
Dona’ns un darrer missatge per la comunitat masca… Vols proposar-te o proposar-nos algun repte?
Només espero que no es perdi el bon ambient que es viu sempre en aquesta gran colla de gent, que és el que em convèncer per sortir a córrer malgrat el mal de genolls, i sobretot per matinar els caps de setmana de cursa!

You may also like...

Deixa un comentari