Un a Un. SERGIO MALLORQUÍN (Mallorco)

10382246_827854093954861_473191014638069092_oPer què vas començar a córrer? Quan?

De molt petit sempre m’ha agradat fer esport. El primer contacte va ser al 7 anys, quan jugava al futbol sala, llavors una vegada per temporada totes les escoles feien un cros. Ni recordo quina distancia era, però sempre em feia molta il·lusió. Així que vaig començar a fer curses populars a les festes.
Quin és el teu lloc preferit per entrenar?
La muntanya és un lloc especial, I com tenim ben a prop Collserola quan puc faig l’escapada. És on realment hi ha un contacte directe entre un mateix i la natura. Intento sempre que puc córrer per sorra i deixar l’asfalt per les maleïdes curses.
Amb quina freqüència surts a córrer?
No tot el que vull. Pero si puc de 2 a 3 vegades a la setmana. Ja que tinc que compaginar amb altres esports com son la natació, el ciclisme i el cuidar a dos “animals” petits.
Corres sol o acompanyat? Amb música o sense?
Doncs la majoria de vegades sol, encara que sempre intento buscar bones companyies com els masques. I ja fa temps que vaig deixa la musica, perqué no em deixava pensar en altres temes i només m’animava a corre mes ràpid.
Podent fer-te d’un club d’atletisme… Vas fer-te masca. Per què?
Primer va ser per proximitat, ja que fa uns 3 anys que visc a Sant Andreu, però amb la primera presa de contacte ja vaig tenir prou per saber que no era un club estàndard i m’ho passaria molt bé.
Quina va ser la teva primera experiència masca? I alguna que recordis especialment?
La meva primera experiència va ser en un entrenament típic d’entre setmana, no van apretar molt. I l’esdeveniment Masca que més recordo es una petita volta que va arribar fins el vela i tornar. Aquell dia vaig estar a 1 minut de la meva millor marca en mitja marató.
La teva frase masca és…
S’havia de portar el trimono, oi?
Quina distància, disciplina, prefereixes en una cursa?
Les distàncies m’agraden llarges, Això d’esta una hora ho veig massa ràpid. I la disciplina està clara que es la triatló. Així que com cursa idònea em quedo amb un mig Ironman, que amb 5 hores ja tens mig dia fet.
Quines són les curses que mires de no perdre’t cap any?
Doncs encara que sembli estrany el que intento no perdrem cada any és una travessia al mar de 3-4 km. És una de les coses que més disfruto. 
Dona’ns un darrer missatge per la comunitat masca… Vols proposar-te o proposar-nos algun repte?
El meu missatge per la comunitat es molt fàcil, NO PENSEU. Feu realitat els vostres somnis, reptes, ilusions. Si li dones massa al cap sempre trobaràs una excusa per no fer-ho.
I com a repte ja sabeu que us espero al Ironman de Marina D’Or per estirar una mica les cames.
Salut i kilòmetres

You may also like...

Deixa un comentari