Un a Un. RAÚL JORRÍN (Mitch)

MasquesPer què vas començar a córrer? Quan?

Vaig començar a córrer en plena crisi del 30 degut a un augment considerable del meu volum , vaig decidir perdre els 30 kg que em sobraven i així ho vaig fer, vaig passar de 116 kg a 78kg.

Quin és el teu lloc preferit per entrenar?

On més m’agrada entrenar és al costat del riu Besós, tot i que normalment per manca de temps no puc baixar i he de fer circuit ratolí a Can Dragó.

Amb quina freqüència surts a córrer?

Ara mateix faig una vegada a la setmana ja que estic sortint d’un trencament del bessó dret i de líquid al genoll esquerre… , tinc l’objectiu de tornar a les curses en uns mesos desprès de reforçar musculatura que es el que faig ara mateix.

Corres sol o acompanyat? Amb música o sense?

Normalment corro sol perquè acostumo a sortir a les 6 del mati i vaig posant carrers ,  sempre porto música, quan surto el cap dona masses voltes i amb música em centro més en l’entrenament i en la desconnexió de la resta de temes.

Podent fer-te d’un club d’atletisme… Vas fer-te masca. Per què?

El masca no es fa… neix. Tinc l’honor d’haver aconseguir la mascada de l’any i això en un altre club es una raó per fer-te fora.

Quina va ser la teva primera experiència masca? I alguna que recordis especialment?

La meva mascada que en va fer guanyar el premi a la mascada de l’any ( de moment l’únic premi que he guanyat en esport a tota la meva vida… motiu d’orgull de la meva mare)  va ser buscar el romanticisme de sortir a córrer a primera hora per la platja de Sant Pere pescador un mes de juliol, va ser un recorregut molt maco fer 12 km (sis d’anada i sis de tornada) mentre l’aigua del mar acaronava els meus peus nusos, el problema va ser que en el quilometro 6 em vaig adonar que potser no havia estat bona idea córrer descalç i els sis km de tronada van ser una tortura… vaig estar dues setmanes caminant a lo chiquito de la calzada amb ferides als peus … esta clar que el masca neix…  

 La teva frase masca és…  

“Aneu tirant que jo vaig fent”.

Quina distància, disciplina, prefereixes en una cursa?

No tinc la virtut de la paciència , amb 10 km tinc suficient.

Quines són les curses que mires de no perdre’t cap any?

M’agrada Bombers, és un altre ambient i el recorregut és molt agradable

Dona’ns un darrer missatge per la comunitat masca… Vols proposar-te o proposar-nos algun repte?  

Masques, sortiu i escampeu el missatge, recordeu que intentar-ho es el primer pas pel fracàs. (H.J Simpson)

You may also like...

Deixa un comentari