Un a Un. JAUME (Kaiser)

IMG-20140805-WA0006Per què vas començar a córrer? Quan?

Després d’unes mediocres participacions a la lliga de futbol sala del Fabra i davant les ferotges crítiques del “entorno” vem decidir penjar les botes i va ser llavors quan el Tiris va aprofitar per inocular-nos el virus de l’atletisme. Ens va enganyar per fer una cursa de 10 km al circuit de Montmeló a mi, el Missis i el Navete. Crec que va ser la cursa per l’esclerosi múltiple. Cursa mooolt dura per ser la primera. 
Sort que la següent va ser la de Poblenou, on em vaig afartar de iogurts “La Fageda” i gelats, que si no em sembla que el tema de córrer no hagués durat gaire 😉
Quin és el teu lloc preferit per entrenar?
La meva zona preferida és Collserola (Passeig de les Aigües i zona de Torre Baró), però per mandra no hi vaig tant com m’agradaria. Al final acabo rodant gairebé sempre per les zones habituals, Prim, Diagonal Mar, Ciutadella, Vela, etc…
Amb quina freqüència surts a córrer?
De 2 a 3 cops per setmana, depèn de l’època i dels reptes que tingui al cap.
Corres sol o acompanyat? Amb música o sense?
Sense música. La música és dòping. Algun dia que em va bé surto amb la gent masca, però normalment amb el Puta i el Navete, així com a membres de la màfia opositora (Lèmur Lila) podem tramar tranquilament les nostres amenaces ocultes contra el Tiris-Jong-il. Aviam si dimiteix ja d’una vegada, que això sembla Corea del Nord!!!

Podent fer-te d’un club d’atletisme… Vas fer-te masca. Per què?

Perquè està molt millor ser membre fundador d’un club 😉 
Bé, és broma, de fet mai hauria imaginat que acabaria formant part d’un club d’atletisme…
Quina va ser la teva primera experiència masca? I alguna que recordis especialment?
Vam fer una Marató per equips a Calella de Palafrugell, a la primavera de 2008. Recordo que vaig fer millor temps que el Puta en el meu relleu. També recordo que el Navete i el Calvo van fracassar estrepitosament, hahaha. I que l’arròs caldós que ens vem menjar després estava salat.
La teva frase masca és…

Les principals crec que serien “Quin paio” i “Navete fracaaaaaaàs”.
Però també n’hi ha unes quantes més, compartides amb el Puta, el Navete i el Missis. Demano disculpes perquè algunes d’elles poden no ser intel·ligibles per la majoria del públic masca, així que en alguns casos adjunto una “traducció”:
Vaya pal –> “Aquesta cursa és molt cara”
Ahí –> “Ben dit”
De putas habló “La Tacones” –> “Algú que critica defectes aliens però que també els té”
Ho veig i ho doblo –> “Jo també m’apunto a aquesta cursa” 
Quina distància, disciplina, prefereixes en una cursa? 
La meva distància i cursa preferida es la Mitja Marató. Els 5K i els 10K els trobo massa ràpids per mi i la Marató, massa llarga.
Quines són les curses que mires de no perdre’t cap any?
La cursa de 10K del Poblenou és imprescindible. També miro de no perdre’m la cursa de 10K de La Sagrera i la cursa de Santa Cristina d’Aro que es fa al Juliol. 
Dona’ns un darrer missatge per la comunitat masca… Vols proposar-te o proposar-nos algun repte?
Buff, per ara l’únic repte que tinc al cap és baixar de les 4h a la Marató del mes que ve, un cop la faci ja se m’acudirà alguna altra cosa.

 

You may also like...

1 Response

  1. Putot ha dit:

    Millor temps que jo?Imagina si m’arriba a aturar a mi el Poll i no al Bob.

Deixa un comentari