MITJA MARATÓ BCN (showtime!)

mitja bcn

El passat diumenge 15 de Febrer es va disputar la Mitja Marató de BCN i uns quants masques van decidir apropar-se.

El dia va despertar amb una temperatura ideal i el circuit convidava a intentar donar un cop a la taula i assolir objectius varis: buscar MMP’s i afinar de cara a la marató.

De la cursa poca cosa que no s’hagi dit ja, és cara si, però cada vegada fa més esforços per anar millorant, el circuit és ràpid, està al costat de casa i l’organització és més que corretcte; faltarien detalls importants, com vestuaris i una bossa del corredor més “potent” si la comparem amb altres “mitges grans”…

PEL QUE FA ALS MASQUES.

CALVO (1.21.35). Patint com una “porca” a Marina aconsegueix MMP i veu més a prop el seu objectiu a la marató d’aquest any, si la pot fer… i si no la pot fer, CAP PROBLEMA! serà l’home més feliç del món!

BERNAL (1.23:20) i TONINO (1.23:49). Brutal, una barqueta brutal, el Tonino tenia marcat en vermell aquest dia de fa mooooolt de temps i havia convençut a la “liebre de lujo” FERRAN per tal de que li fes el “trabajo sucio”, a última hora el Bernal decideix que es puja al carro i… SHOWTIME! diuen les males llengües que els de la barqueta de sub 1.25 encara busquen als dos liles que els van passar com si res a Arc de Triomf. FELICITATS als dos per fer baixar dues posicions al rànquig de mitges al PATATA.

CASERA (1:31:36). Es prodiga poc en curses, però aquest any té un objectiu entre cella i cella, fer la marató de Barcelona intentant no morir de rampes a Passeig de Sant Joan… va pel bon camí! Puto Casera, encara farà els 42 qms amb una raqueta a la mà…

GALVEZ (1:48:55) i JUANRO (1:49:03). Ojo el Galvez que li fot el pal al Juanro a la linea de meta i li treu 8″ a l’últim suspir, el Juanro encara l’està insultant i al Mamut del Parc de la Ciutadella encara li fan mal les orelles del crit que li va fer… BRAVO Gàlvez! aquí no hi ha amics! tothom ho sap!

OSCAR GARCIA (1:53:53). Rebaixant en cada mitja que fa els seus temps, a aquest pas en un parell de mitges treurà les “enganxines” a més d’un… NO US DESPISTEU!

XUS (2:05:16). Es deixa enredar pel seu fill i apareix a la mitja de Barcelona disposada a patir… sort que el FERRAN -que s’havia quedat amb ganes de més- la va buscar al quilòmetre 18 i l’acompanya fins al final, GRANDE XUS!

VICENÇ (2:08:12). Pim Pam, Pim Pam, com sempre el Vicenç és un metronom ell va fent, va fent i sempre arriba amb un somriure a la linea d’arribada… Bravo Vicenç!

Tic-tac, tic-tac…. la marató de Barcelona s’apropa i els masques van afinant….

 

 

 

 

You may also like...

2 Responses

  1. Sarins ha dit:

    Enhorabona a tots!!

  2. orozco ha dit:

    Felicitats a tothom! Els Mmp’s més collonuts…

Deixa un comentari