…aquesta regatera tan divertida

00

Situació: Refugi Ulldeter. Canal Estreta 220m, 45º/50º (35º tram superior) máx. 60º i amb 3 passos IIIº/IVº en mixt. Considerada la clàssica de la cara nord del Gra de Fajol Petit (2,563m).

01

El dissabte 14 de febrer (Sant Valentí) el Robert, Javi, Tomás, i un servidor, vàrem decidir treure la pols i l’òxid dels crampons, piolets, i tota la ferralla (mosquetons, tascons, friends…). Sortim a les 6:00 el matí de Barcelona per dirigir-nos cap a l’estació d’esqui Vallter 2000.

02

Després de preparar tot el material iniciem l’aproximació a la canal. Evidenciem la poca neu existent a la zona, i com si del supermercat es tractés, hem de fer cua davant la caixera! (la canal) ja que tenim 6 persones més esperant torn.

03

Són dos-cents metres i poc més de canal amb tres parets de gel que superarem amb més pena que glòria, vist el nostre nivell competencial. Malgrat això, del que es tractava era experimentar i assolir coneixements pràctics. Vàrem gaudir tots plegats com nans dins d’aquesta regatera tan divertida.

You may also like...

1 Response

  1. Fandes ha dit:

    Que grans sou muntanyeros!

Deixa un comentari