Un a Un. JUDITH PLA (Jude)

13796_784478394959098_3374230370558881606_n

 Per què vas començar a córrer? Quan?

Jo sempre he fet molt esport, però se’m va desenvolupar una fibromiàlgia que em va deixar quasi al llit, un dia vaig dir prou i vaig començar a caminar cada cop més ràpid fins que vaig començar a trotar un dia 10 metres, l’altre 50 metres, 100 metres i així fins ara.

Això va ser l’any 2011.

 Quin és el teu lloc preferit per entrenar?

El lloc que més m’agrada és fent el cabra per la Serra de Marina a Santa Coloma, que ho faig quan no preparo cap cursa llarga d’asfalt. Quan preparo cursa llarga d’asfalt entreno pel Parc Fluvial del Besos.

Amb quina freqüència surts a córrer?

Normalment corro 4 dies a la setmana i el diumenge faig cursa.

Corres  sol o acompanyat? Amb música o sense?

Normalment corro acompanyada i aleshores vaig sense música i si surto sola, que últimament passa poc, porto música i entreno pel Besós, si vaig a la muntanya no en porto mai.

Podent fer-te d’un club d’atletisme…Vas fer-te masca. Per què?

Això es curiós, vaig conèixer els Masques a través del Toni Sampietro al mateix temps que vaig conèixer corredors.cat i em vaig fer de corredors; tot i que sempre he tingut molta relació amb Masques , fins que vaig conèixer el que s’ha convertit en un dels meus millors amics, el Fandes i això em va animar a fer-me també de Masques.

La teva frase masca és…..

No ho intentis, fes-ho.

Quina distància, disciplina, prefereixes en una cursa?

A partir de 15 km és quan em sento còmode

Quines són les curses que mires de no perdre’t cap any

La Mitja Marató de Santa Coloma i la Pujada a les Dues Pedres, ja que són les dues al meu poble i pels dos llocs on entreno, Besós i Serra de Marina.

Dona’ns un darrer missatge per la comunitat masca…Vols porposar-te o proposar-nos algun repte?

No canvieu mai, sou fantàstics totes i tots.

I el repte que aquí llenço és: aquest any faré la Intermon Oxfam Traiwalker  amb Corredors.cat. L’any que ve m’agradaria fer-la duent els colors liles….qui vol fer equip?

You may also like...

1 Response

  1. Juanro ha dit:

    Ets una lluitadora Judith!

Deixa un comentari