Lliga masca I: Polinyà

Bon dia!

El cap de setmana del 17 de Gener va ser ben mogut a Can Masca! Sense anar més lluny, ens vam trobar una bona pila (una cinquantena) per celebrar l’assemblea anual, amb moments memorables aquest 2015! Però és que ja abans, de bon matí, una quinzena llarga de liles ens havíem citat a la primera de les cites d’un calendari històric: la Lliga Masca 2015. 12 mesos amb 12 curses, a raó d’una per mes, on la qüestió és que la gent participi el màxim possible, doncs qualsevol pot guanyar!

La primera de les curses és un descobriment que l’any passat van fer uns valents Calvo, Jaume, Miquel, Sergio i Tonino: Polinyà. Que què és això de Polinyà? Un poble ben a prop de Sant Andreu (en 20 minuts ens hi plantem!) a la ribera dreta del Besós i reseguit per la riera homònima i els torrents que hi son afluents. Zona divertida on les hi hagi si agafes un dia de pluja com fa un any! Però aquest cop el temps va acompanyar, tots anàvem de gala! I disposats a fixar-nos en el que feien els nostres companys de club, doncs sabeu com es puntua en aquesta lliga? Amb la nota que et donen la resta, així que ja podeu estar ben atents a les samarretes masques!

Polinya

Com es pot resumir la cursa? Divertida, pistera, molt molt ben muntada (que per 3 euros et donin uns manguitos, entrepà de botifarra, begudes, cronometratge amb classificacions immediates, guardarroba genialment organitzat, vestidors, dutxes… i que el més important, tot sigui fàcil per córrer (voluntaris, fotògrafs, indicacions, carreteres tallades…) hauria de fer-li pujar els colors a gairebé tots els organitzadors) i perfecte per hachazos i nominacions a #HomeDelMazo. Sino que s’ho diguin a qui subscriu i al Serra (els hi agrada trobar-se amb el senyor de la massa sens dubte…).

(2015-01-11) Sitges
Podríem dir que puja i baixa, però que no us enganyin, primer km favorable i després puja, puja i torna a pujar fins al 7é km. A partir d’aquí 3km per volar amb alguna trampeta… Però sino no seria una bona cursa pistera! A destacar el “bon rollo” entre els 16 masques (si si, 16!) que van córrer i acabar el primer 10.000 de la Lliga Masca, així com el pundonor del Miquel, el 4000 final boig de l’Aaron,  la tornada definitiva del Bob, la 7a posició del Ferran, el passeig del Calvo i el triomfant zombiewalk del patata o veure que hi ha coses que no canvien, oi Formigueta i Avi? I com tot queda en família, que gran ets Motera i quan fan els teus crits “Som-hi masques!”, sobretot si vens amb jetlag com el jaumega, encara que hi ha alguns que semblen no necessitar-los i van forts com el Sergio i el Mallorco, i d’altres que sembla que no hi son pero son ben a prop com el Navete i el Tonino.

I al acabar a repartir els punts (això és millor que Eurovisió), una dutxa, un bon dinar i de camí cap a l’Assamblea! Amb la presentació del vídeo de #CorroPerTu boníssima feina en aquest i en altres sorpreses Sara, Aleix, Mak i Calvo! Un dissabte ben complet que no ens deixa dubte que aquest 2015 serà històric… Un munt de projectes per endavant. I amb els #momentazos de #PatataAcusa i els #ShadowsVolenVotar, Aleix ets en el punt de mira per tots, #PerdoneuPeroAlgúHoHaviaDeDir… I festa acabada com ha de ser amb bon menjar, bona xarrera i bona beguda!

Pròxima parada de la Lliga Masca! La Mitja Marató de Santa Coloma. Pels que no us atreviu amb la distància dels 21k hi ha també una cursa de 10… I com diu el seu padrí, el Ferran, és una cursa que tenim aquí al costat, que passa per indrets on solem entrenar i que està molt bé de preu! Així que animeu-vos, de segur que aquesta primera classificació patirà molts canvis d’aquí a poc més d’una setmana…

You may also like...

Deixa un comentari