MARATÓ CHICAGO 2014

vicenç
Relat una mica antic !!!
Mai havia escrit al bloc o facebook masca.  Donat que em doneu aquesta oportunitat, aprofitaré per parlar-vos mínimament de la meva darrera experiència: la marató de Chicago 2014.
Vaig inscriure’m al sorteig i, cas estrany, vaig sortir afavorit i vai decidir anar-hi, encara que per a diferents motius sabia que no tindria una preparació adequada. De fet, va ser pitjor que lo que esperava perquè els inconvenients es van multiplicar i la meva preparació desitjava molt.
A això podem afegir que el dia de la cursa va començar amb aire i fresqueta però al cap de mitja hora de començar va sortir el sol i vaig patir moltíssim (la calor em costa de soportarla).
Vaig passar en els meus temps la mitja marató però a partir del quilòmetre 25 (aprox 16 milles) l’únic objectiu va esser acabar-la. Vaig ser finisher  !! Com a  positiu el poder conèixer Chicago amb una mica de detall. És una ciutat maca, agradable i amb una gran diferència respecta a d’altres ciutats dels Estats Units, però a nivell de la Marató, tanmateix amb una gran organització i amb més de 45.000 atletes corren de totes les parts del món.
 
Estic a la vostre disposició per compartir aquesta experiència amb vosaltres, per informar-vos o donar-vos qualsevol informació per qui desitgi fer-la.
 
Vaig fer aprop de 5 hores, per la qual cosa, crec poder assegurar que mai una samarreta masca s’havia passejat tant per CHICAGO i com a cloenda, us envio una fotografia de dos símbols que desprès de la marató han quedat reflectits a la ciutat de Chicago: la fava a Millenium Park i la samarreta masca, immortalitzats tots dos junts.
 
Una abraçada a tots els Masques !!

You may also like...

2 Responses

  1. Lluc ha dit:

    Quina enveja , quan sigui major d´edat serà la marató que sempre he somiat fer !

  2. orozco ha dit:

    Felicitats! Ja m’explicaràs més detalls d’aquesta marató. I com diuen la gran majoria dels runners-mascles: Tan el «tamany» com el temps de la marató no importa.

Deixa un comentari