PREMIS MASQUES 2014

image

PREMIS MASQUES 2014.

Ja s’acaba l’any i és moment de fer recull de les nominacions als premis masques!. Aquí podeu fer les vostres propostes a 4 premis masques:

– Mascada de l’any
– Home del mazo
– Pajarón en bici
– Millor crònica de l’any

Si podeu aportar imatges o dades seran benvingudes, entre les propostes fetes farem les nominacions i el dia 17 de gener donarem els premis! Gràcies per la vostra col.laboració.

FORÇA MASQUES!

You may also like...

4 Responses

 1. aleix ha dit:

  Mascada de l’any: Aaron Carrasco, presentar-se a les 7:00 del matí a 3ºC amb roba d’estiu per fer Sant Andreu – Montserrat, 90km de btt.

  Home del mazo: Fandes a Correbarri…. doblant els parcials

  Pajarón en bici: Tonino en Btt sempre que agafo el ferro

  Millor crònica: La del Patatot a Berga!

 2. patata ha dit:

  Mascada de l’any: Aaron Carrasco. Un paio que no se si té més collons que jo o està tronat. Sortida de 9 hores en btt un 27 de desembre i es presenta amb malles curtes, mitjons per sota del turmells, guants curts i sense jaqueta. A part d’aixó la bici era digne de verano azul i així i tot el tiu va coronar. Ole tu!

  Home del mazo: Marc Serra en cursa de muntanya. M’agradaria incloure aquí també a Sergio Bernal pel seu paper al “sector de running” de la triatló Half de Berga. Un “walking death” de manual.b

  Pajarón en bici: Marc Serra a “la Mussara”. Partia com a FAVORIT i es va disoldre com un tarró de sucre al Km 100, perdent més de 30′ amb els caps de cursa masques!!!

  Millor crònica: Qualsevol de les del “jefe de filas” Jordi Orozco.

 3. orozco ha dit:

  Mascada de l’any: Segons m’han explicat l’Aaron Carrasco. Quin paio!
  Home del mazo: Com aquest any no he corregut cap cursa, no he tingut el privilegi de veure’l (Home del mazo), però el Fandes em sembla molt bon candidat.
  Pajarón en bici: Ferran Betllonch a “la Mussara”. Un altre, com el Marc, que apuntava molt amunt!
  Millor crónica: Qualsevol crónica del Carles Rosell

 4. carlesrosell ha dit:

  Mascada de l’any: qui més qui menys masqueja, però m’han arribat veus sobre l’equipatge minimalista de l’Aaron Carrasco per a fer front a unes condicions adverses i sortir-se’n prou bé, atenció a la nova tendencia. Però proposo l’equip impulsor de la primera cursa masca perquè déu n’hi do el grau de masquegitis del qual estan afectats.
  Home del mazo: no n’he viscut cap en directe i per tant, dóno suport als candidats proposats.
  Pajarón en bici: malauradament no participo de les sortides ciclistes i veig que hi ha competencia, doncs si s’accepta repateixo el vot entre en Ferran B, en Marc S i en Tonino.
  Millor crónica de l’any: crec que és indipensable fer esment de l’estil psicodèlic d’en Marc Fernández que connecta amb la millor tradició sense perdre el caràcter propi. Però crec que cal destacar les cròniques d’en Fandes per la seva riquesa documental i la sensibilitat que s’hi desprèn.

Deixa un comentari