Un a un. ESTER VILA (Ción)

La Sagrera 2014 279

Per què vas començar a córrer? Quan?

Després d’acompanyar al Bob a algunes currses i veure l’ambient,  juntament amb la Mak ens vam animar a començar a córrer. S’ha de dir que tant el Bob com el Víctor ens van animar molt a fer-ho. Cerc que va ser al 2010

Quin és el teu lloc preferit per entrenar?

A l’Argentera, un poblet de Tarragona on estiuegem. Hi ha moltíssimes rutes de muntanya per fer, sense cotxes i contaminació L’únic inconvenient és que no n’hi ha cap que sigui “plana”.

Amb quina freqüència surts a córrer?

Intento sortir un parell de cops per setmana

Corres sol o acompanyat? Amb música o sense?

Normalment sola, surto quan puc deixar als nens amb el cangur (que per cert també és Masca) o amb en Bob.

Podent fer-te d’un club d’atletisme… Vas fer-te masca. Per què?

Quan vaig començar a córrer encara no s’havia creat el Club Masca, Vaig estar present en la fundació del club.

Quina va ser la teva primera experiència masca? I alguna que recordis especialment?

La meva primera experiència Masca va ser la primera vegada que em vaig comprar unes bambes de running. Vaig anar amb la Mak i crec que amb la Sara al Decthlon, em van fer la prova de la petjada i vaig escollir unes Asics. Quan vam arribar a Sant Andreu, cada una vam marxar cap a casa. Però estava tant emocionada que no m’hi vaig poder estar, em vaig canviar, em vaig posar les bambes noves i vaig sortir a córrer. Semblava una nena petia amb sabates noves!  El millor de tot va ser que la Mak estava a la Rambla prenet algo amb més Masques i em va veure passar corrent, es van fer un fart de riure.

Recordo especialment la meva primera cursa, una de 5km a Barberà. Estava molt nerviosa i emocionada. M’ho vaig passar molt bé!

La teva frase masca és… 

Un clàssic: A muerte!

Quina distància, disciplina, prefereixes en una cursa? 

10km

Quines són les curses que mires de no perdre’t cap any? 

No tinc curses “preferides”, potser la de Bombers és de les que m’agrada més l’ambient.

Dona’ns un darrer missatge per la comunitat masca… Vols proposar-te o proposar-nos algun repte?

FORÇA MASQUES!

You may also like...

Deixa un comentari