El cross (aigüat) de Sants

El passat diumenge 30 de novembre els dos Toni’s i jo (l’Aaron) vam representar als Masques a la famosa cursa del barri de Sants.

Vam passar per un cap de setmana molt mogut, amb molta pluja. S’aproximava el dia i esperàvem que no ens caigués aigua durant la pluja.

Arriba el dia, quedem el metro de sagrera tots tres plegats i ens anem direcció cap a Sants. Arribem allà a les 08:20, explorem la zona perquè per culpa de la pluja del dissabte havien canviat tots els espais de lloc. Agafem els dorsals, ens preparem tot i sortim a trotar els tres donant voltes per Sants.

1522273_788304221243182_1795754317283140765_n

Anem a preparar-nos a la sortida i a les 10:00 sona la pistola de sortida els dos Toni’s surten junts i jo em quedo al darrere, a un altre ritme amb la intenció d’acabar la cursa i poder fer marca personal. Passem el km 5 i els tres fem gairebé els mateixos temps amb una poca diferència de segons. A partir del km 6 ens comença a ploure (poca pluja) i depenent els trams i teníem pluja i vent amb contra. Igualment s’ha de dir que encara que la cursa hagi coincidit amb aquest temps, es una bona cursa  i molt planeta.

Ara els nostres ordres d’arribada i els temps real de la cursa, en primer lloc arriba el Toni Gil (41:17), en segon lloc el Toni Samprieto (41:54) i en tercer lloc arribo jo (42:01).

You may also like...

Deixa un comentari