INFORMACIONS IMPORTANTS

la foto

MASQUES!

INFORMACIONS IMPORTANTS I DATES A GUARDAR AL CALENDARI.

ASSAMBLEA MASCA.     DIA 17 DE GENER A LES 18:30 A CAN FABRA -carrer del segre, 24- més endavant informarem de temes a tractar i premis (aneu pensant a qui voleu nominar…). Després de l’assamblea hi haurà sopar informal a base de tapes a la Divina.

FOTO MASCA.    DIA 14 DE DESEMBRE A LES 11:30 AL PARC DE LA PEGASO – a l’entrada més propera a l’Escola Pegaso, carrer de Rovira i Virgili amb plaça Nadal- amb la samarreta masca. És el dia de la cursa de la Sagrera així que ja teniu un motiu més per anar a còrrer, animar i fer fotos…

VOLUNTARIS MASQUES PER LA MARATÓ DE BARCELONA.   El dia 16 de Març -encara queda- és la marató de bcn, sempre fem la corba masca i aquest any es vol intentar donar un pas més i fer l’avituallament del qm. 20 -al nostre barri- qui està disposat?

 

AMUNT MASQUES! QUE NO FALTI NINGÚ!

You may also like...

1 Response

  1. orozco ha dit:

    Intentarem ser-hi! No vull perdre’m les nominacions…

Deixa un comentari