NAVARCLINA 2014

IMG_2057

El passat diumenge 8 masques humans més un masca perruno van anar a còrrer i gaudir de la Navarclina, una gran cursa de 10 qms. de les que ens agraden. Organitzada pel Club Running Navarcles, es nota el “carinyu” que hi posen i les ganes de fer-ho bè, organitzada per corredors i per a corredors, FELICITATS! Bons voluntaris, bona senyalització, bon tracte, botifarrada final amb birra, sorteig de material… què més es pot demanar?

Engrescats per un parell de masques que ja l’havien fet en anteriors edicions, els 8+1 valents es van presentar ben d’hora a Navarcles, disposats a gaudir del seu circuit trencacames, cursa de “muntanya” però amb cap dificultat fora de lo comú, més enllà de pujar i baixar continuament, un circuit agradable de fer, si t’ho coneixes…

La nit anterior a la cursa en veure que erem 8 masques algú va deixar anar la idea de fer un 4 vs. 4 sumant temps; com fem els equips? per sorteig? que esculli la Mak que ve a acompanyar al Bikila?… un cop allà es va decidir fer-ho com al pati de l’escola: els dos millors corredors -el Ferran i l’Edgar- van fer de capitans i van anar escollint un per un, aquella sensació de ser l’últim escollit és molt dura oi Casera?

Aquí podeu veure com van quedar els equips i el bon rotllo entre els dos…

IMG_2061

A part del pique per equips hi havien altres “duelos” particulars, Casera vs Hombre del Mazo, Bob vs. Tonino, Alejo vs. Tonino i Bob, Navete vs. Edgar, Ferran vs. crono, Calvo vs. Bikila…

La cursa genial! com sempre, baixada a muerte fins el qm 2’5 i a partir d’aquí a pujar fins el 8 i tronada a baixar fins a meta, circuit ampli, ben senyalitzat i amb avituallament al qm 5, bona feina!

Pel que fa als masques: FERRAN (37:45) EDGAR (40:30) NAVETE (40:49) CALVO I BIKILA (41:51) ALEJO (44:02) TONINO (44:27) BOB (44:35) CASERA (46:52); podeu comprovar com van quedar els “duelos” i si feu la suma de temps podeu veure quin equip li va tocar pagar les birres…

Destacar el 4t lloc a la general i primer de la seva categoria del Ferran, el pique Tonino i Bob que té pinta de convertir-se en un clàssic al nivell de Gebre vs. Tergat, Cram vs. Coe… i tants altres, la gran actuació del Bikila en la seva primera cursa de 10 qms i la nominació directe del Casera a l’home del mazo.

fer

En definitiva un gran matinal, de riues, de bona companyia i de birres, ah si i de cursa! REPETIREM, segur que repetirem!

FELICITATS A TOTS.

You may also like...

3 Responses

  1. Fandes ha dit:

    Curses de pati de l’escola! M’agrada la idea m’agrada… I tal com en parleu em sembla que l’any que ve tocarà deixar-se veure per Navarcles!

  2. aleix ha dit:

    Casera paga les birres cabró!!!!

  3. orozco ha dit:

    Felicitats Bikila. Ah! I a tots vosaltres també

Deixa un comentari