Clot-Camp de l’Arpa-Verneda, una cursa propera i divertida!

Encara que a alguns els hi toqués riure poc i mirar terra… Però això vindrà més endavant! Vejam que va donar de si la cursa de Clot-Camp de l’Arpa-La Verneda d’enguany! Una cursa de barri (si si, encara existeixen a Barcelona unes quantes d’aquestes, les autèntiques), amb entitats implicades, l’esforç desinteressat d’uns molts i on no t’intenten vendre el producte, aquí es tracta de córrer, compartir i disfrutar!

D’aquesta manera fins a 5(+1 que no surt a la foto) masques vam plantar-nos a la línea de sortida, sabent que tocaria volar a la primera part de la cursa i mantenir-se a la tornada a Camp de l’Arpa… Tampoc van faltar més amics i animadors masques, així dóna gust! La xerrada s’allarga tant, que gairebé ens oblidem d’escalfar… Sort que algun de nosaltres està pel que s’ha d’estar!

Clot-Camp de l'Arpa-Verneda 2014 018Amb puntualitat arrenca arrenquem a la porta de l’Institut Zafra, per fer la primera part, ben divertida: ben aviat Dos de Maig abaix, Independència amunt (i ben amunt!) i de nou Xifré avall! Passant pel segon t’adones que #NoHayMalQuePorBienNoVenga ja que saps que al km 8 et tocarà patir aquests 600m, però també trobes un dels punts amb més animació, un petit tourmalet que es va agraïr en aquesta segona “cronoescalada” gràcies de tot cor!

I és que el públic (especialment el masca, que ens ha donat moltíssimes energies i ens ha regalat unes fotos genials!) dóna ales i això s’ha notat en el tram intermig, què si és cert que és per córrer de valent (fins al km7 no hi ha un desnivell apreciable, gairebé 5km de “via lliure”) faltava aquest alé extra. I és que el València-Huelva-Cantàbria-Guipúscoa-Aragó és el més desangelat de tot el recorregut, però també agrada córrer a peus i concentrar-te en mantenir el ritme (alguns ho han aconseguit més que d’altres!).

(2014-11-16) Clot-Camp de l'Arpa-La Verneda 20141I és que entre aquest punt i la darrera zona divertida però dura amb carrer Muntanya com a convidat estelar, fan que les cames arribin ben calentetes en la darrera baixada cara a meta! Donant-ho tot això si! Aquí teniu els temps i parcials dels masques presents, per als que us agraden els anàlisis! ;P

Victor 37:14 (18:36-18:38)

Fandes 38:30 (18:36-19:54)

Toni Sampietro 40:13 (19:40-20:33)

Toni Gil 40:30 (19:57-20:33)

Quique 44:29 (21:49-22:40)

Raquel 59:50 (28:50-31:00)

Formigueta 1h07:49(31:41-36:08)

Com sempre un munt d’històries més, però fem un petit resum per no allargar-nos massa!

(2014-11-16) Clot-Camp de l'Arpa-La Verneda 2014

L’estat de forma del Victor! Dona matarile al Fandes a l’avituallament del 5, dona matarile a les primeres pujades a la grupeta en la que anava i perquè desperta tard sino fa millor marca shadow de sempre… Quin paio, i lo bo és que sol venia d’entrenament, “lo meu no és l’asfalt”! :O

Els “pinchassos” inamagables (els parcials de 5km parlen per si sols) del Fandes i la Formigueta… Que si, que ens ho passem bé, però amb dies com ahir la nostra suposada regularitat queda en entredit! Però vaja, tossuts com son, segur que ho tornen a provar amb força a la pròxima!

El marcatge dels Tonis, s’auguren bones batalles en un futur, aquest segon tram de cursa calcat ho corrobora! Que el ritme no pari cracks! I compte que el Quique s’està posant finet i la Raquel ja li ha agafat el gustet a baixar de l’hora…

Propera parada? Això va a gust del consumidor… Però sempre gaudint com un masca!

You may also like...

Deixa un comentari