COLLBATONINA 2014

grup

COLLBATONINA 2014.

El passat dissabte 20 de Setembre 5 masques es van desplaçar a la bonica vila de Collbató per participar en la Collbatonina. Una cusa de la que el Nasclete ens havia parlat molt i molt bè i que aquest any creixia per celebrar 3 recorreguts diferents, la de 5 qms, la de 10 i la de 15, com bons masques tots 5 ens vam apuntar a la de 15, clar que si!

Gran cursa i gran recorregut, no massa tècnic i que permetia gaudir d’unes vistes i paratges maquíssims, tot corrents pel peu de Montserrat i passant pel poble del Bruc, un parell d’avituallaments durant la cursa i un de final força interessant. Felicitats als organitzadors i voluntaris per la tasca feta, és nota la passió posada.

Pel que fa als masques, de tot una mica:

navete

NAVETE (1.11.40). Apareix a la linea de sortida just un quart d’hora abans de que comencem a còrrer, paint encara el Porc Senglar amb salsa que s’havia fotut per dinar, decideix que sortirem tots junts fins al 5 i després ja veurà que fa. Evidentment donen el tret de sortida i surt com un boig cap endavant, puto nen barbut que no espera mai a ningú…

bob calvoBOB I CALVU (1.16.30). Permeteu-me que em possi una mica “tendre” en aquest punt. Fa massa temps que el Bob arrossega problemes en el maluc, les ha vistes de tots colors i ha tingut moments de tot (molts sabeu que és tenir una lesió, però si aquesta dura 5 anys i no veus la llum…), sembla que ara si, sembla que està sortint del pou, que collons sembla, N’HA SORTIT! i ho fa per la porta gran! Personalment tenia dubtes de fer aquesta cursa (una setmana despés de Berga…) però a la que el Bob em va dir que s’apuntava no vaig dubtar un moment, allà hi serem per fer un Pinell i gaudir d’aquest moment plegats. GRAN BOB! no saps quan significa per mi… i, a sobre, ens follem al Puta de forma demolidora!

 

puta

 

PUTA (1.21.20).  El Puta és un flojeras, tothom ho sap, però si a sobre el teu amic Barbut (el Navete) et diu que t’acompanyarà i al cap de 200 m et fot el pal, et vens abaix, a més a més et passa el Bob al cap de 500m i no pots ni seguir-lo 2′ la cosa es complica… i així acaba la cursa del puta, al qm 2 més sol que un mussol i preguntant-se: què faig aquí?

 

judith

 

JUDITH (1.45.32). La sorpresa de la jornada, venia amb una mica de por, no sé quin temps faré, si baixo de les dues hores… i PAM! marcón i a sobre arriba -com sempre- amb un somriure d’orella a orella com si res! FELICITATS!

 

 

 

Tot es va rematar amb una birreta que va entrar de maravella després de la dutxa pertinent al poliesportiu del poble. TORNAREM

You may also like...

3 Responses

 1. Oscar ha dit:

  Presi com saps tocar la fibra. M’has fet plorar. Ets un Crack!!. Esperem que aquesta si sigui la tornada d’una p. vegada. Les coses han canviat molt….o potser no tant veient com va anar per Berga…Iogus entreneu que ve un altre…En refencia a la cursa, bones sensacions sobretot emocionals, dir també que el Puta estava una mica tocat aquell dia, no estava en el seu millor moment.
  PD. Tiris ets un “fenomeno”,mil gràcies.

 2. carlesrosell ha dit:

  Enhorabona a tothom, però especialment a en Bob.

 3. orozco ha dit:

  Felicitats a tots cinc, i a tu Bob ànims! Me´n alegro molt de tornar-te a veure córrer.

Deixa un comentari