Besiberri Nord (3014m) des de Cavallers per Riumalo

P1050726x

Tot i que el temps ens va fer la guitza, aquest cap de setmana vàrem gaudir de la muntanya (La Vall de Boí). El dissabte 20 de setembre, després de 4 hores de carretera, deixem el cotxe a l’embassament de Cavallers i pugem fins l’estany Malavesina (2400m) on muntarem el camp base.P1050736x

El diumenge decidim pujar el Besiberri Nord amb el Javi i Joan. La Lurdes, que ja n’ha tingut prou, decideix quedar-se a la tenda i esperar-nos llegint un llibre. El dia semblava tranquil però res de res! Ens plovisquejava i les nuvolades creixien fent baixar força la temperatura. Després d’arribar als peus del Besiberri Nord iniciem una grimpada que se’ns presenta amb passos aeris i tècnics complicats que ens fa pensar en el posterior descens.

P1050730x

Un cop arribats al cim, sense perdre temps, vàrem baixar amb molt de compte ja que “pintaven bastos”. Tornem al camp base, mengem, recollim la tenda i agafem el camí de tornada que se’ns farà feixuc pel fort desnivell i perquè segueix sense sortir el sol i amb estones de pluja.

P1050733x

El cos cruixit, les cames i esquena endolorides, xops… Així i tot, fins ben aviat, muntanya!

You may also like...

1 Response

  1. carlesrosell ha dit:

    La muntanya ja ho té això, però paga la pena tot i que les circumstàncies no siguin sempre les més adients. Felicitats !

Deixa un comentari