IX Mitja de Sabadell

El diumenge 7 de setembre es va celebrar la 9ena edició de la Mitja de Sabadell. Jo l´he fet 4 vegades, una bona manera de començar la temporada i fer un entrenament de molta qualitat , si és que estàs preparant alguna cosa més important. I aquest és el cas , a finals d´Octubre faig una Marató i em toca agafar ritme de competició o…….veure com arriba el mur a partir del Km 5 , amb l´home del Mazo trepitjant-te els talons  des del 8.

Cal donar les gràcies als organitzadors per fer una mitja en unes dates que qualsevol persona amb dos dits de front et prendria per boig. Com que els que m´envolten ja estan acostumats. La carrera: tres voltes a un circuït de 7 Kms per Sabadell, ciutat , tot sigui dit , que no brilla per la seva espectacularitat paisatgística. El millor del recorregut va ser uns cros sants espectaculars , de xocolata d´una pastisseria, que amb la calor que feia estaven més fosos que jo. La sortida , caòtica , sense calaixos, tots junts ( hi havia 3 curses de 7kms, de 14 i 21), vaig passar 5 kms esquivant gent  i acumulant mts de manera innecessària. El pitjor: la calor!!!!Una xafogor insoportable , xop al km 5. Bé , tot ideal per fer una marca espectacular. Ah i me´n deixava una , un recorregut amb unes pujadetes imperceptibles però matadores .

Em sembla que era l´únic masca i no m´estranya !!! Una carrera per matxacons , totalment prescindible si no ets un freak, estàs preparant alguna cosa o tens un cúmul cerveser fruit dels excesos estiuencs. En el meu cas…….. bé al final 1hora 26, posició 52 , irreal ( vaig fer els tres primers kms a un temps propi d´un waterpolista intentant baixar pes ) i una deshidratació solucionada a base d´una bona cervesa , feta a St Andreu amb un nom propi dels dies que vindran.

Salut i kmsDSC_0571

You may also like...

Deixa un comentari