CURSA DE LA VINYA 2014, l’home del mazo no descansa ni al camp!

Ei masques!

Ja hi tornem a ser aquí! Ha estat un cap de setmana prolífic (sens dubte!) en curses, en momentazos, en bons resultats… I en nominacions a l’home del mazo. Anem amb les primeres explicades, les que van succeïr a Sant Llorenç d’Hortons. Objectiu: Cursa de la Vinya. Descripció: una cursa xula… però dura! 10km dels quals més de 8 son en pista i amb la promesa del cava únic al final dels mateixos.

Almenys això n’explicaven els “infalibles”, la familia Campos i el Navete, sent la quarta participació de tots ells. Primera vegada en canvi per la Judith i el Fandes, on s’hauran ficat? En terra de bona gent, sens dubte, en un moment hem recollit el dorsal i ens posem a fer postureo. Que si posar davant de la senyera, que si fer caminant el darrer km de la cursa i corrent el primer… S’ha de ser masca!

10629529_793094420750383_7521156740803617511_o

Que és Setembre i encara fa calor no és res de nou. Però si tens la sort que l’astre solar s’amaga darrera els núvols potser podràs salvar al “Hombre del Mazo” (que ja se sap que, amant del vi com és, sempre s’amaga entre ceps com els d’avui) o potser no? Sigui com sigui ens posem en marxa, ben de pressa, primer km rapidíiiiiissim en baixada, però l’alegria se’ns acaba aviat, i és que fins al km 5 ens trobarem pujades que fan dir si senyor (l’infern apareixent en forma de polígon industrial…).

A partir d’aquí el monstre deixa de ser tan ferotge. No significa que l’haguem domesticat ni molt menys! Això si, tenim més trams favorables, en els que a més de cremar sabatilla podem disfrutar dels paisatges (ja no sols toca clavar la mirada a terra mentre pugem i pugem). Però ai las!, “mounsieur massó” també està més descansat, i sap que els primers kms ens han passat factura… Ja veuràs tu com caça algú en les trampes del circuit…

10613154_10204346131032436_7856746354342381772_n

Resumint, la de Sant Llorenç és una gran cursa, organitzada amb molt d’afecte, amb voluntaris arreu, el poble volcat i en un entorn privilegiat. Amb tot, no podem donar-li la matrícula, tot i el bon treball és imperdonable que dels dos avituallaments en cursa (si si, dos més el del final, un altre punt a favor de la cursa) es quedessin sense aigua pels darrers… Llàstima, perquè la nota seria magnífica, impossible perdre’s (malgrat no trepitjar amb prou feines asfalt) i no entrar amb un gran sabor de boca, fins i tot els obsequis (el de menys a les curses) eren apostoflants i poder fer un banyet a la bonica piscina municipal… Simplement orgàsmic!

Però vinga, que ens coneixem, si heu arribat fins aquest punt de la lectura és perquè esteu intentant saber qui és el masca que ha presentat candidatura a L’HOME DEL MAZO 2014… Potser us ajuda donar un cop d’ull a les classificacions dels liles participants, que trobareu en aquest enllaç. O potser no? Serà el presi? O serà el Navete i per això l’ha esperat per entrar de la maneta? O bé el Fandes que no ha pogut ni seguir-los… Serà la Judith que no ha pogut amb l’hora? O la formigueta que sembla incansable? Doncs no… el candidat és l’Avi, l’experiència és un grau, fins i tot per trobar al senyor Massó! Quin patiment mare meva quin patiment!

I agafeu-vos que venen corbes, Berga i Gavà son dos noms que venen sonant forts els darrers dies, i més que sonaran…

You may also like...

Deixa un comentari