RIPOLLET 2014 (o la cursa de l’infern)

la foto(1)

Ahir diumenge uns quants masques van anar a la bonica vila de Ripollet a fer la seva cursa de 10 qms. Una cursa que ens agrada, circuit no massa bonic (no ho negarem) però força entretingut amb pujades, baixades, falsos llanos… i que, situada a finals d’Agost, cada any es cobra alguna victima; podria ser la cursa que s’ha cobrat més cadàvers masques…Missis, Puta, Calvo, Rosell, Aaron…sempre cau algú en el seu circuit ratonero.

Aquest any, aprofitant la proximitat de la triatló de Berga, uns quants masques van decidir anar en bici a la sortida (ja ve sent tradició), uns altres (els més valents) van decidir fer entrenaco de bici (40 qms. previs), un altre va decidir que aniria en cotxe (ya te vale!) i el Carles Rosell (que a la postre decidiria que vol guanyar la mascada de l’any -ja ho comentarem-) que va venir en autobus.

La cursa com sempre (un petit canvi a la pujada inicial): una primera volta decent i una segona volta de resistència al dolor on perds la fe un parell de vegades… oi Aaron, Carles i Judith?

Molt bona organització: bon servei de guardabosses i guardabicis, aigua a la metitat de la cursa (hi ha l’opció de fer la cursa de 5 qms.), aigua, coca-cola, suc i entrepanet… curses infantils… i tot per 3 €! ens encanta!

FERRAN (37:40) CALVO (38:54) TONINO (39:54) PATATA (40:26) BERNAL (41:00) ROSELL (47:51) JUDITH (59:54).

La tornada a casa tothom la va fer igual que va venir, alguns en bici, altres en cotxe… però el Carles Rosell, després d’esperar una llarga estona al bus i veure que no venia, decideix que tornarà corrents a casa!!!! BRAVO BRAVO BRAVO! Quan pensava que ho havia vist tot en quan a mascades, apareix el Carles i ens demostra que no es pot confiar en cap Lila! Nominació directa a mascada de l’any! ja podeu apretar si voleu guanyar el premi…

NI UN ESTÀ FI, NI UN…

You may also like...

4 Responses

 1. Fandes ha dit:

  Brutal Carles brutal… Començar la temporada i ja ens ho poses tan difícil? Per cert, Berga agafa una pinta espectacular, felicitats per la cursa i per la crònica! 😉

 2. carlesrosell ha dit:

  Bona crònica Víctor, però ara sóc conscient de la meva ingenuïtat. Puc justificar-me o ja no em salva ni l’advocat de la princesa ignorant?

 3. masques ha dit:

  Et podràs justificar el dia de l’assamblea… I no cal que portis advocats!

 4. orozco ha dit:

  Carles, felicitats per la mascada. Estic frisós per saber-ne els detalls! A la resta del grupet només puc desitjar-vos bona sort a Berga.

Deixa un comentari