TRIATLÓ SPRINT DE MONTGAT

trimontgat

Ahir 3 MASQUES se’n van anar a Montgat a fer la seva triatló sprint, els tres amb diferents objectius. El Ferran a començar a despertar del seu “letargo”, el Calvo a tornar a fer una triatló abans de reptes més durs que li venen i el Tonino a gaudir de la platgeta…

El dia es va depertar lleig, lleig, de fet fins a 3 minuts abans de donar la sortida queien gotes a la platja… amb la qual cosa ens vam trobar un mar amb força oleatge i molt mogut (més d’un va vomitar a l’aigua).

El tema sortida es mereix un petit comentari: ens van separar per edats!!! i el calvo va haver de sortir 5′ després dels altres dos, el Calvo és un Pureta!!!! L’objectiu del presi, estava clar: pillar al Tonino com fos!

donen el tret de sortida i els masques comencen a patir a l’aigua… cops com sempre, les boies que no es veien, distància mal mesurada…un drama! com diu el Bob: Aigua medi hostil!

agafem la bici i el Ferran ho fa com un autèntic professional, salt immaculat i transició perfecte!. És aquí on es produeix la primera victòria de la jornada, just agafar la bici el Víctor ja veu davant seu al Tonino que, com és habitual, ha gaudit de la platja un bona estona… primer qm de bici i el Calvo passa al tonino dient-li: QUE HAS VENIDO A DARTE UN BAÑITO??? seeeeeeee!!!! aquí no hay amigos.

circuit de bici entretingut, 3 voltes ratoneres amb una pujada que era una broma de malt gust, gent fent esses… i un parell de girs interessants, és aquí on el Ferran veu passar un parell d’avions pel seu costat…joder com apretens els iaios a la bici! El presi que veu que el Criado se l’enganxa decideix tirar-li un bidó per veure si perd roda i ho aconsegueix, a la última volta es queda sol i així pot fer una transició més tranquila.

Comença el circuit de còrrer i és aquí on els masques demostren quin és el seu terreny (menys el ferran, que té més d’un terreny…), bon circuit d’atletisme amb una mica de tot: asfalt, sorra, pedres… divertit!

TEMPS FINALS:

FERRAN. 1:05:43 (13:30/33:00/19:13) Medalla de chocolata del seu grup d’edat.

CALVO. 1:15:25 (18:35/36:04/20:45)

TONINO. 1:22:53 (22:19/38:45/21:49)

Matí complet que es va rematar amb una birreta a prop de l’estació preparant nous reptes…

You may also like...

2 Responses

  1. Fandes ha dit:

    Tri? Hauré de començar a entendre que és això… Grans els tres, per la cursa i pels reptes que estan per venir, felicitats!

  2. orozco ha dit:

    Felicitats a tots tres! Ferran has tornat, on erets? Presi això del bidó és “tarjeta roja, no?” Toni recorda “les ulleres per dins del gorro”.

Deixa un comentari