Cursa Port Barcelona 2014

Via Aaron

El passat dissabte 14 uns quant masques vam participar a la segona Cursa del Port de Barcelona, un debut de 10 km amb un recorregut gairebé de zona portuària. Un recorregut un mica difícil ja que hi ha el pont que s’ha de passar dues vegades i és dur.

IMG-20140615-WA0029

Apart d’aquest inconvenient hi ha un altre part del circuit a l’altura del km 7 i poc que el terra no era gaire bo, no era pla del tot. Però per la resta del circuit tot molt bé.

Ara referent als temps el Navete va quedar primer masca amb un temps de 38:59, seguidament ve en Toni Sampietro amb un temps de 40:28  i en Toni Gil amb 40:48, tenint en compte que les seves marques estan per sota de sub 40 però ells asseguren i van notar que el circuit no era gaire fàcil. A continuació acaba arribant Jose Luís amb un temps de 43:42, després arribo jo, l’Aarón i milloro la meva marca personal i baixo de 45 min i faig un temps de 44:44 i per finalitzar arriba l’Alex amb un 45:17.

Parlant de la part femenina masca s’hi va presentar l’Enka que va corre de manera pirata, s’hi va infiltrar i va poder corre i va fer un temps de 40:30 mes o menys. Ojo al dato s’hi l’Enka hagués participat legalment hauria quedat segona dona de la cursa ja que la primera dona va fer un temps de 38:43 i la segona dona classificada 43:54.

Per acabar dir que per ser una cursa nocturna esta molt bé i a seguir corrent amb #orgullmasca.

You may also like...

1 Response

  1. orozco ha dit:

    Felicitats a tots! Correu de dia, correu de nit… No pareu mai?

Deixa un comentari