Can’t stop won’t stop (sense complexos)

   triatlocambrils 2

Cambrils, on el seu casc antic està gairebé a les afores del municipi i té un refugi antiaeri de la guerra civil. Si més no és peculiar, oi? El diumenge 15 de juny els Tri-Masques (Marc Serra, Toni Criado i Jordi Orozco) vàrem tenir la brillant idea de participar a la II edició de la Triatló, modalitat olímpica. 

El Marc Serra va trepitjar, com diuen vulgarment, “merda” per dues raons. Una: no pots participar a una triatló amb el número de dorsal 666. Creia que a mitja cursa se li giraria el cap 180 graus, trauria mocs blancs pel nas i diria allò tan famós “¿Has visto lo que ha hecho la cochina de tu hija?com la noia Regan en l’Exorcista. Mal rotllo! Dos: el Marc arrossegava una infecció d’orella afectant-li l’abductor de la cama dreta des que a la Mussara va haver d’escoltar el “Patata” més de 7 hores sense interrupció al mateix temps que pedalava. Pel que sé, el Marc, a conseqüència d’això, reclama que siguin dictades mesures de protecció o una ordre d’allunyament de la seva persona contra Marc Fernàndez, més conegut com “Patata”.

El Toni Criado va començar amb molt bones sensacions! Aquestes declaracions són fruit del seu exhaustiu pla d’entrenament que consisteix a visualitzar sessions de tècnica de natació per YouTube. “Heu de posar-vos les ulleres per dins del gorro”, va dir-nos com un mantra, abans de llençar-se a l’aigua. La primera lliçó i l’única?…Esperem que no!

En la meva primera triatló olímpica es va fer evident que no sóc el més ràpid nedant. La bicicleta vaig bé però em queda molt per fer bones marques. I córrer, els meus genolls són qui dicten el meu ritme. Ara bé, sí que sóc el més PELUT de tots!

You may also like...

4 Responses

 1. Fandes ha dit:

  Jajajaja, molt bona crònica Orozco, i felicitats als tres!

 2. Mallorco ha dit:

  Moltes felicitats al tres, a veure si ens veien aviat a una triatló. ¿Quina es la próxima abans de Berga?

 3. orozco ha dit:

  Mallorco, aquest cap de setmana el Toni Criado fa la triatló de Cunit. Jo aviat marxaré a la muntanya per desintoxicar-me de xips grocs, pulsòmetres, gels…

 4. carlesrosell ha dit:

  Ja trepitjaràs més fort, l’aigua demana temps, però d’empenta no te’n falta! La crònica és de primera. Felicitats!!

Deixa un comentari