Crònica de la Cursa de La Maquinista 2014

Via Bernie:

La Cursa per la integració de la Maquinista d’enguany tenia l’al·licient d’un canvi radical del recorregut. En lloc de de recórrer el barri del Bon Pastor ho fèiem per Sant Andreu i tota La Sagrera, fins el pont de Bach de Roda, també anomenat “De Calatrava”. Les primeres calors estiuenques son sempre protagonistes en aquesta cursa. Aquell dia en concret va ser el més calorós del que portàvem d’any i a la cursa ho varem notar, alguns més que altres.

En aquesta prova l’organització ha incorporat 2 calaixos per temps. El primer calaix, vermell, crec que seria els de sub 45, el següent era groc, i la resta, sense color.

10294345_690913977648874_2692214727653700277_n

El nou recorregut va ser més agradable a la primera part amb les llargues rectes dels carrers grans dels barris esmentats. En canvi a la segona s’hi afegien pujades que incrementaven el nivell d’exigència física, sumant-li a més a més el cansament acumulat. Si per la propera edició s’inverteix el recorregut, la farà més ràpida. Varem comptar amb els crits d’ànims del públic Masca que ajuda molt a mantenir el ritme.

Com a novetat a destacar, tenim una nova atleta Masca, l’Enka, amb un brillant currículum atlètic. L’any passat va quedar cinquena a la classificació general de dones a Championchip.cat. Enguany ha quedat primera classificada a la lliga Challenge Bcn 10 K http://www.10k.cat/

A La Maqui, ella, que va estrenar la samarreta Masca, i el Toni Sampietro van anar un al costat de l’altre tota l’estona i van estar molt a prop del sub ’38 Estic segur que no trigarà gaire a caure.

You may also like...

1 Response

  1. orozco ha dit:

    Felicitats a tothom! Benvinguda al club Enka i molta sort!

Deixa un comentari