TRIATLÓ SPRINT MATARÓ

foto

 

Gran mati amb bona companyia i entre amics, una vegada mes amb CE.Masques Sant Andreu per el món.
Un triatlo molt ben organitzat per el CN MATARO i amb un recorregut molt ràpid e interessant per a posar-se a prova, primer de tot dir que apart de Maiky, Bernal,Galindo i Ortega, tambè estava Super Orozco i Aaron Pages. Diferents sortides es van veure a les 9:00h surtien les noies federades i a les 9,08h els homes federats (Aaron, Bernal i Ortega com a CE.MASQUES SANT ANDREU, bueno Aaron com a FASTRIATLON…cap comentari…;)) i desprès a les 9:10h els no federats(Maiky,Galindo y Orozco) “últim avis” no es pot participar en un triatló sense ser Masca…
Desprès d’un primer sector de l’aigua amb alguna ostia que altre per suposat ja que el nombre de participants oscil-lava entre les xifres de 550-600 persones, a continuació un dels circuits mes ràpids que es poden trobar en un sprint com es anar per la nacional amb grups de 20-50 triatletas i per últim la part del “running” on eren dues voltes per la platja on podias veure les cares de càdavers dels rivals, i veure als “pros” com es jugaven els calers!!
BON AMBIENT, BONA CURSA, BONS AVITUALLAMENTS AL CORRA I AL FINALITZAR LA CURSA!!

Aaron 1h02min57seg
Bernal 1h04min00seg
Ortega 1h07,01seg
Maiky 1h09min59seg
Orozco 1h10min17seg
Galindo 1h15min14seg

You may also like...

2 Responses

  1. Fandes ha dit:

    Què grans! Felicitats! Yo es que eso de la bici no sé lo que es…

  2. orozco ha dit:

    En la inscripció a la triatlo de Mataró per no federats no hi havia l’opció de clubs. “…que no estamos tan mal”. Per cert, Ortega sembles un torero!

Deixa un comentari